קולינריה
"תבואות" משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת – הפסטות טעימות, מהירות הכנה ועשירות בערכים תזונתיים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"17/10/2021
צילום: אייל גרניט "תבואות" משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת – ...
לאחר 3 שנים בהן הוא נעדר המותג "Tupperware" מישראל, הוא חוזר לארץ עם חברת "אקומיקס" הזכיינית חדשה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"14/10/2021
צילום: אבי בר המותג "Tupperware" חוזר לישראל ובגדול! לאחר 3 שנים בהן נעדר מישראל המותג...
"אסם-נסטלה" משיקה בייגלה בטעם חדש ומפתיע: בייגלה בטעם ביסלי גריל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"12/10/2021
צילום: סטודיו אסם "אסם-נסטלה" משיקה בייגלה בטעם חדש ומפתיע: בייגלה בטעם ביסלי גריל. ...
חדש על המדף – סדרה של מוצרי "יובה" מבית מותג המזון "עתיד ירוק".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"11/10/2021
צילום: לירן אגסי חדש על המדף – סדרה של מוצרי "יובה" מבית מותג המזון "עתיד...
חב' "טיב וטעים" חברת הבת של "עידית"מקבוצת מלונות דן חתמה הסכמים לספק ארוחות לצהרונים פרטיים, צהרונים ומעונות יום בקיבוצים, ובתי ספר של החינוך המיוחד.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"06/10/2021
ארוחות לצהרונים של חב' טיב וטעים – צילום יח"צ חב' "טיב וטעים" חברת הבת של...
אלפי משתתפים בפסטיבל הקולינריה בנצרת שהתקיים בחול המועד סוכות.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"30/09/2021
אלפי משתתפים בפסטיבל הקולינריה בנצרת שהתקיים בחול המועד סוכות. אלפי משתתפים גדשו את...
כל הסיבות לחגוג בחדר פרטי במסעדה!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/09/2021
צילום: freepik כל הסיבות לחגוג בחדר פרטי במסעדה! לאורך החיים אנחנו חוגגים לא מעט אירועים...
המלצות שיעזרו לכן/ם לעבור את צום יום כיפורים בשלום!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/09/2021
המלצות שיעזרו לכן/ם לעבור את צום יום כיפורים בשלום! באדיבות יעל רוגל פוקס, ראש תחום...
"שייק טו גו" – על המצאת השייק עד להיותו מוצר נלווה לכל יציאה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"05/09/2021
צילום: shutterstock "שייק טו גו" – על המצאת השייק עד להיותו מוצר נלווה לכל יציאה. תעשיית...
שירן מתיתיהו בוגרת "בייק אוף" מציגה: "טדאם"! בוטיק קינוחים הכי אינסטגרמי שיש – שוק הפשפשים רחוב רבי פנחס 11 תל אביב-יפו.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"30/08/2021
שירן מתיתיהו – צילום: אייל רז אורן שירן מתיתיהו מציגה: "טדאם"! בוטיק הקינוחים...
המותג הקולינארי "מאסטר שף" משיק סילאן טבעי 100% תמרים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"24/08/2021
צילום: יח:צ מאסטר שף המותג הקולינארי "מאסטר שף" משיק סילאן טבעי 100% תמרים. המוצרים...
לכבוד ראש השנה 'עוף טוב' מציעה מתכונים נפלאים:
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"24/08/2021
עוף טוב עוף בזיתים – צילום: נמרוד סונדרס לכבוד ראש השנה 'עוף טוב' מציעה מתכונים...
"סולתם" מרחיבה את סדרת "Smart Tools" ומציגה מגוון כלי בישול העשויים נירוסטה בשילוב סיליקון.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"22/08/2021
סדרת "Smart Tools" של "סולתם" מתרחבת ומציגה מגוון כלי בישול העשויים נירוסטה...
מינוי חדש במשק! – עזרי חופי מונה למנהל מזון ומשקאות במלון "קיסר פריימר טבריה"
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"19/08/2021
בתמונה: עזרי חופי מנהל מזון ומשקאות במלון "קיסר פריימר" טבריה צילום יח"צ מינוי...
אכילה רגשית מוגדרת כאכילת יתר על מנת להקל על רגשות שליליים – באדיבות: בטי שרם, הבעלים והמייסדת של מכללת אפקט.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/08/2021
אכילה רגשית רכבת ההרים של החיים שלנו בשנתיים האחרונות הובילה רבים וטובים אל האוכל...