קולינריה
להכין עוגת גבינה זה מדע.! כך תימנעו מהשגיאות הנפוצות באפיית עוגת גבינה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"19/05/2025
סדרת תבניות האפייה האיכותיות מאלומיניום יצוק המיועדות לעוגות ומאפים מבית סולתם, – צילום:...
"טבעול" גאה להשיק סדרה חדשה של מקלוני ירקות קראנצ'יים בשלושה טעמים וצבעים קראנצ'יים מבחוץ, עשירים בירקות מבפנים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"19/05/2025
טבעול מקלוני ירקות – צילום: סטודיו אסם חידוש צבעוני וטעים לשולחן חג השבועות.!...
קינדר ג'וי מביא את חווית עולם היורה לישראל – חוויה כפולה של טעם והרפתקה!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"19/05/2025
צילום: "פררו" קינדר ג'וי מביא את חווית עולם היורה לישראל – חוויה כפולה של טעם...
יום הדבורים.! סיר פלא בן יותר מ- 100 שנה ומתכון לעוגת דבש עם מרכיב סודי
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/05/2025
סיר פלא – צילום- רחל זיו, מגדלי הים התיכון יום הדבורים.! סיר פלא בן יותר מ-100 שנה ומתכון...
המותג יד מרדכי מציג את המוצר החדש שלו – "POLPA FINE" – עגבניות חתוכות דק.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"14/05/2025
עגבניות חתוחות דק – יד מרדכי – צילום: סטודיו "שטראוס" מוצר חדש של המותג יד...
מותג יד מרדכי משיק – סדרת קונפיטורות בבקבוקים לחיצים במרקם חלק ובאפס מאמץ.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"14/05/2025
קונפיטורות מבית יד מרדכי -צילום: סטודיו שטראוס "במרקם חלק ובאפס מאמץ". מותג יד מרדכי...
נקניקייה למדורה – "מעדני יחיעם" משווקת לל"ג בעומר מגוון מוצרי נקניקיות משובחות לצלייה על האש.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"12/05/2025
נקניקיות עוף, פרגיות וביס של מעדני יחיעם – צילום: חגית בירנבאום נקניקייה למדורה...
טיק טק משיק בישראל את טיק טק "TWO" : שתי שכבות, שני טעמים – הנאה כפולה!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"12/05/2025
טיק טק two – השקה של "פררו" -צילום: Ferrero טיק טק משיק בישראל את טיק טק "TWO" : שתי...
יקב רמת נגב מציע: יינות לבנים מומלצים לשבועות.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/05/2025
יקב רמת נגב משיק יינות לבנים לשבועות – צילום: נירה מדר צדוק יקב רמת נגב מציע: יינות...
קרטיב בהישג יד (קטנה) – "NUBY" משיקה תבנית להכנת ארטיקים ביתיים לילדים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"06/05/2025
תבנית להכנת ארטיקונים – צילום: יח"צ חו"ל . קרטיב בהישג יד (קטנה). "NUBY" משיקה...
עלית מבית שטראוס מציגה: חגיגת השוקולד הלבן הגדולה בישראל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"06/05/2025
מהדורת חודש לבן – צילום: סטודיו שטראוס עלית מבית שטראוס מציגה: חגיגת השוקולד הלבן הגדולה...
לקראת חג שבועות – מחלבת "שטראוס" משיקה טעם חדש בסדרת גבינת השמנת האהובה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"04/05/2025
מחלבת "שטראוס" משיקה טעם חדש בסדרת גבינת השמנת האהובה "סימפוניה" – צילום: סטודיו:...
השקות קיץ ב "אלפרו": סדרת המשקאות בקירור מתרחבת עם שני טעמים מרעננים: "אלפרו שיבולת וניל עוגיות" ו "אלפרו שיבולת אייס קפה" שחוזרים למדפים!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"04/05/2025
צילום: סטודיו שטראוס השקות קיץ ב "אלפרו": סדרת המשקאות בקירור מתרחבת עם שני טעמים...
בשורה נהדרת לתושבי כפר סבא והסביבה – רשת "ניצת הדובדבן" פתחה במתחם "עתיר ידע" ביו מרקט.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/04/2025
צילום: אבי בר בשורה נהדרת לתושבי כפר סבא והסביבה – רשת "ניצת הדובדבן" פתחה...
מהדורה חגיגית ומיוחדת ליום העצמאות: יד מרדכי משיקה מהדורה מקומית "בלנד העמק".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"28/04/2025
שמן זית יד מרדכי – צילום: סטודיו שטרוס מהדורה חגיגית ומיוחדת ליום העצמאות: יד מרדכי...