קולינריה
חוגגים את חג פורים עם "קינדר" מבית "פררו" – כשמומחיות ביצירת שוקולד פוגשת את סיפור המגילה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"24/02/2025
חוגגים פורים שמח עם "קינדר" של "פררו" – צילום "פררו" "פ ר ר ו" חוגגים...
השקה ראשונה מסוגה.! "סודה בטעם מי עדן" – חברת "מי עדן" מרחיבה פעילותה ונכנסה לראשונה לקטגוריית הסודה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"23/02/2025
סודה "מי עדן" -אילוסטרציה יח"צ "מי עדן" השקה ראשונה מסוגה.! "סודה בטעם מי...
קפסולות קפה עלית בעוצמות חדשות שלא הכרתם – מילאנו 05 ורומא 08 בהשראת קליה איטלקית.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"23/02/2025
קפסולות חדשות מבית "שטראוס" – צילום: סטודיו "שטראוס" קפסולות קפה עלית בעוצמות...
חגיגה משפחתית עם "אחוה"- גרנולת טחינה משפחתית.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/02/2025
יום המשפחה עם "אחוה" – מגישה מתכון לגרנולת טחינה משפחתית – צילום: הדס ניצן ...
השקה חדשה משטראוס! – "שטראוס" משיקה דנונה מולטי בתוספת קולגן! היוגורט היחיד בישראל עם קולגן.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/02/2025
דנונה מולטי קולגן – צילום: סטודיו "שטראוס" השקה חדשה מ "שטראוס"! "שטראוס"...
"סל הגולן" – מחקלאי הגולן לתושבי הגולן – פיילוט לשיווק ישיר.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"17/02/2025
השקת סל הגולן – צילום: מאור קינסבורסקי "סל הגולן" – מחקלאי הגולן לתושבי הגולן...
"טבעול" משיקה 6 סוגי נאגטס קלים ומהירים להכנה בטעמים מרגשים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"14/02/2025
נאגטס "טבעול" – צילום: סטודיו מרחב "טבעול" משיקה 6 סוגי נאגטס קלים ומהירים...
"פודטראק גלידה בוזה" בדרכים. תפתיעו את האורחים באירוע שלכם עם אינסוף טעמים של גלידה "בוזה".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"12/02/2025
עגלת ועמדות גלידה "בוזה" – צילום: ענבל אור לב "פודטראק גלידה בוזה" בדרכים....
בעקבות הצלחת המותג "INSTEAD".! חברת "עוף הגליל" משיקה לראשונה בישראל סדרת תחליפי דגים תחת מותג "INSTEAD".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"12/02/2025
סדרת תחליפי הדגים של "אינסטד" – צילום: "פיוצ'ר פוד גרופ" בעקבות הצלחת המותג...
חדש על מדף הפירות והירקות – "חקלאי גרנות" משיקה מארזים חדשים של אבוקדו "האס" בשל ומוכן לאכילה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"12/02/2025
שני מארזי אבוקדו בשל מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" – צילום: דרור ביהם חדש על מדף...
מאגדות מתוקות עולות על המדפים – חברת "אחוה" משיקה שתי מאגדות מאפין ממולא עם סוכריות צבעוניות.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"12/02/2025
מאגדות מאפין ממולא עם סוכריות צבעוניות של חברת "אחוה" – צילום: יעל האן מאגדות...
"חקלאי גרנות" מגישה לרגל ט"ו בשבט מתכון למנה עשירה בפירות ארצנו: סביצ'ה הדרים חגיגי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"06/02/2025
סביצ'ה הדרים חגיגי לטו בשבט של חקלאי גרנות – צילום: הדס ניצן חגיגת ט"ו בשבט עם חקלאי...
חוגגים אהבה עם רשת בורגר סטיישן – חוויה קולינרית רומנטית מפנקת לולנטיין דיי בספיישל זוגי מיוחד!!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"06/02/2025
ולנטיין דיי ברשת בורגר סטיישן – צילום: יח"צ חוגגים אהבה עם רשת בורגר סטיישן –...
יום הנוטלה® העולמי 2025 – מסע עולמי של טעם, יצירתיות וחיבור – ישראל 5 בפברואר 2025.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"05/02/2025
יום הנוטלה הבינלאומי צילום פררו יום הנוטלה® העולמי 2025 – מסע עולמי של טעם, יצירתיות...
ממתקי עלית משיקים מהדורה מיוחדת ומוגבלת בסדרת "פרה קראנצ" עם טעם חדש, "פרה קראנצ" בטעם לימון ושוקולד לבן
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"03/02/2025
שוקולד "פרה קרנצ" לימון – צילום: סטודיו "שטראוס" ממתקי עלית משיקים מהדורה...