קולינריה
לאחר כעשור, "שוקולית" משיקה מהדורת קיץ מיוחדת בטעמי טופי קרמל ונוגט.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"22/06/2022
שוקולית בטעם טופי קרמל ונוגט: צילום: סטודיו "שטראוס" לאחר כעשור, "שוקולית"...
חדש על המדף – חברת "אחוה" משיקה סדרת סירופים לשתייה: בטעמי ענבים, אננס ופטל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"16/06/2022
סדרת סירופ לשתיה של חברת "אחוה" – צילום: יעל האן לרגל הקיץ סירופ חדש לשתייה מגיע...
הקרואסון שמשגע את הגליל המערבי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"15/06/2022
הקרואסון שמשגע את הגליל המערבי – צילום: ספיר יוסף הקרואסון שמשגע את הגליל המערבי....
שופרסל מטמיעה בסניפים שלה טכנולוגיה חדשנית ראשונה מסוגה בישראל
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/06/2022
צילום: יח"צ "שופרסל" מטמיעה בסניפים שלה טכנולוגיה חדשנית ראשונה מסוגה בישראל....
ביה"ס "בישולים"בשיתוף חברת "פסטה ריקו" משיקים קורס "פיציולו" עם התמחות באיטליה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/06/2022
פיצה לבנה עם פטריות של פסטה ריקו צילום: נמרוד סונדרס ביה"ס "בישולים"בשיתוף חברת...
חדש על המדף מבית המותג הפרטי של רשת "רמי לוי שיווק השקמה" – גבינת שמנת סופר איכותית ב 4 טעמים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"09/06/2022
חדש על המדף מבית המותג הפרטי של רשת "רמי לוי שיווק השקמה". גבינות שמנת סופר...
רשת "סופר-פארם" ורשת "גולדה" משיקות מהדורה מיוחדת לפתיחת הקיץ הישראלי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"09/06/2022
צילום" יח"צ הגולדה של ה-Life! רשת "סופר-פארם" ורשת "גולדה" משיקות מהדורה...
"RiseUp" משיק פיצ'ר חדש של הוצאות המסייע לצמצום הוצאות הקניות בסופר.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"09/06/2022
צילום תמונה חינמית: Nick Mark Mayer https://www.pexels.com/photo/a-woman-sitting-on-a-push-cart-7976823/ "RiseUp" משיק פיצ'ר...
"UNDERCOVER" מותג חטיפי הקינואה שוקולד המהפכני מניו יורק נחת בישראל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"09/06/2022
חטיפי קינואה – צילום: שגיא גרופ "UNDERCOVER" הלהיט מניו יורק עכשיו בישראל מותג חטיפי...
"נתח קצבים" – רשת הקצביות הכשרה הגדולה בישראל ממשיכה להתרחב – פותחת סניף בבאר שבע.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/06/2022
נתח קצבים – צילום: אבי דואק "נתח קצבים" רשת הקצביות הכשרה הגדולה בישראל ממשיכה...
חברת "סיבוס" ממשיכה להתחדש במיזמים קולינרים חדשים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/06/2022
"סיבוס" – צילום: דרור עינב חברת "סיבוס" ממשיכה להתחדש במיזמים קולינרים חדשים:...
חדש על המדף מ"פרימור" – סדרת מיצים אדומים סחוטים טבעיים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"06/06/2022
הסדרה האדומה של "פרימור" הדמיה: רוני ברוקס, פרסום יהושע חדש על המדף מ"פרימור"....
חוגגים שבועות עם "סדרת השוקולד הלבנה" של מותג השוקולד פרינג'י.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"31/05/2022
מארז משולב – . צילום: מושיק שמה חוגגים שבועות עם "סדרת השוקולד הלבנה" של מותג...
רשת חינאווי "wine & more" השיקה את מסעדת הבשרים "פורטר האוס" בנוף הגליל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"30/05/2022
מסעדת "פורטר האוס"- מסעדת בשרים פרימיום של רשת "חינאווי Wine & More" בנוף הגליל –...
מיוחד ליום ההמבורגר הבינלאומי! – ההמבורגר הגדול ביותר בישראל
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/05/2022
השף אלון אזולאי מחברת ההסעדה "עידית" – צילום: יח"צ "עידית" מיוחד ליום...