קולינריה
לראשונה בישראל – פסטיבל כנאפה בגליל העליון – 17-18-19 נובמבר 2021.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"10/11/2021
לראשונה בישראל – פסטיבל כנאפה בגליל העליון. אינספור ביסים מטורפים • סדנאות אפיית...
על סופגנייה בצורת פיצה מבית בוטיק המתוקים "טדאם", שמעת?
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/11/2021
על סופגנייה בצורת פיצה, שמעת? בוטיק המתוקים "טדאם"! של שירן מתיתיהו יציע...
חדש על מדף הספרים – "פרדוקס הצמחים" – הסכנות שבמזונות הבריאים שגורמות למחלה ולהשמנה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"31/10/2021
צילום: יח"צ "פרדוקס הצמחים" – הסכנות שבמזונות הבריאים שגורמות למחלה ולהשמנה. ספר...
רשת חינאווי "Wine & More", תקיים את חגיגות הבוז'ולה המסורתיות לקהל הרחב בסניף קרליבך בתל אביב ב- 18 בנובמבר 2021
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"28/10/2021
צילום: Unsplash רשת חינאווי "Wine & More", תקיים את חגיגות הבוז'ולה המסורתיות לקהל הרחב...
חברת "סופהרב" מציגה את ה – "COLD AWAY".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"28/10/2021
צילום: יח"צ חברת "סופהרב" מציגה את ה – "COLD AWAY". תוסף תזונה שירחיק מכם את...
לכבוד יום הפסטה הבינלאומי חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון קלאסי של פסטה טרייה ברוטב בולונז מנצח!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"24/10/2021
פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז פסטה ריקו – צילום: אסף אמברם יום הפסטה הבינלאומי עם...
לרגל יום הטבעונות הבינלאומי החל ב – 1 לנובמבר משיקה רשת הגלידריות "וניליה" טעמים מיוחדים לטבעונים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"24/10/2021
קרם שקדים ועוגיות לוטוס – צלם: בועז לביא לרגל יום הטבעונות הבינלאומי החל ב – 1...
"תבואות" משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת – הפסטות טעימות, מהירות הכנה ועשירות בערכים תזונתיים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"17/10/2021
צילום: אייל גרניט "תבואות" משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת – ...
לאחר 3 שנים בהן הוא נעדר המותג "Tupperware" מישראל, הוא חוזר לארץ עם חברת "אקומיקס" הזכיינית חדשה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"14/10/2021
צילום: אבי בר המותג "Tupperware" חוזר לישראל ובגדול! לאחר 3 שנים בהן נעדר מישראל המותג...
"אסם-נסטלה" משיקה בייגלה בטעם חדש ומפתיע: בייגלה בטעם ביסלי גריל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"12/10/2021
צילום: סטודיו אסם "אסם-נסטלה" משיקה בייגלה בטעם חדש ומפתיע: בייגלה בטעם ביסלי גריל. ...
חדש על המדף – סדרה של מוצרי "יובה" מבית מותג המזון "עתיד ירוק".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"11/10/2021
צילום: לירן אגסי חדש על המדף – סדרה של מוצרי "יובה" מבית מותג המזון "עתיד...
חב' "טיב וטעים" חברת הבת של "עידית"מקבוצת מלונות דן חתמה הסכמים לספק ארוחות לצהרונים פרטיים, צהרונים ומעונות יום בקיבוצים, ובתי ספר של החינוך המיוחד.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"06/10/2021
ארוחות לצהרונים של חב' טיב וטעים – צילום יח"צ חב' "טיב וטעים" חברת הבת של...
אלפי משתתפים בפסטיבל הקולינריה בנצרת שהתקיים בחול המועד סוכות.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"30/09/2021
אלפי משתתפים בפסטיבל הקולינריה בנצרת שהתקיים בחול המועד סוכות. אלפי משתתפים גדשו את...
כל הסיבות לחגוג בחדר פרטי במסעדה!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/09/2021
צילום: freepik כל הסיבות לחגוג בחדר פרטי במסעדה! לאורך החיים אנחנו חוגגים לא מעט אירועים...
המלצות שיעזרו לכן/ם לעבור את צום יום כיפורים בשלום!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/09/2021
המלצות שיעזרו לכן/ם לעבור את צום יום כיפורים בשלום! באדיבות יעל רוגל פוקס, ראש תחום...