כותרות אחרונות
Search

מסעדת "אוניקס" בחיפה חוגגת שנה ומתהדרת בתפריט חדש ומרחיבה את פעילותה.

מסעדת "אוניקס" תפריט חדש – צילום: דוד ששון

 

מסעדת "אוניקס" – מסע קולינרי עולמי בעיר התחתית בחיפה.

מסעדת "אוניקס" בחיפה החוגגת שנה של חווית פיין דיינינג בעיר התחתית, מתהדרת עם תפריט חדש ומרחיבה את פעילותה.

החל משעות הצהריים ועד הלילה, כולל סדנאות שף ואירועי קונספט פרטיים בקומת הגלריה, וכל זה במסע קולינרי חובק עולם.

 

מסעדת "אוניקס" תפריט חדש – צילום: דוד ששון

 

מי שמכיר אבני חן, מבין את יופייה של אבן ה "אוניקס" וכך בדיוק גם הכניסה למסעדה בשם זה- משדרת פאר והדר, עם טאץ' עיצובי אמנותי חדשני ואווירה של חו"ל.

 

מסעדת השף הממוקמת מול השער של נמל חיפה, בבעלותו של מזהר הווארי, מציעה תפריט בהשראות מהמטבחים העולמיים.

 

בימים אלה המסעדה שחוגגת שנה לפעילותה, מזמינה אתכם ליהנות מחוויה קולינרית בלתי נשכחת, במתכונת חדשה החל מהצהריים.

 

מסעדת "אוניקס" תפריט חדש – צילום: דוד ששון

 

על התפריט המיוחד אמון השף הירושלמי ג'וני גוריק, שהוא בוגר בתי ספר גבוהים לקולינריה בצרפת, שבישל למלכים, נשיאים ושגרירים, שמתהדר במדליות זהב מתחרויות בינלאומיות ואף שפט בטופ שף בדובאי.

 

ג'וני גוריק חזר לארץ כדי להביא את הקולינריה העילית, וכדי להגדיר מחדש את חווית הפיין דיינינג, היוקרתית והמסוגננת.

 

עיקר התמחותו הינה המטבח הצרפתי והאיטלקי הקלאסי, בתוספת נגיעות מודרניות, וטכניקות מולקולריות הניכרות בכל מנה.

 

המנות בתפריט מותאמות לשרינג בין הסועדים ונעות בין סגנונות מגוונים מאוד: מאוכל בלקני דרך השפעות אסייתיות כמו תאילנד ויפן ועד קלאסיקות צרפתיות.

 

מסעדת "אוניקס" תפריט חדש – צילום: דוד ששון

 

בין המנות החדשות בתפריט ניתן ליהנות מ:

* עלי גפן ילינג'י בשמן זית, אורז סורי, ומיץ רימונים- 45 ₪,

* טרטר דג ים מקומי, ברוסקטה פיקנטית ועשבי תיבול- ₪48,

* מגיוזה ירקות בצק ממולא בירקות, ואטריות אורז, מבושל על אדים- ₪65

* צ'י קופטה אגוזי מלך, חיטה קלויה ומתובלת, פלפלים מתוקים ומיץ רימונים- ₪42,

* שקדי עגל ברוטב יין אדום, שום קונפי, פטריות שימג'י, עגבניות מיובשות וערמונים מזוגגים- ₪75.

 

מסעדת "אוניקס" תפריט חדש – צילום: דוד ששון

 

* בתפריט הקינוחים ניתן ליהנות מלילות בירות – סולת חלב, קרם מסקרפונה, מי ורדים, ופיסטוקים.

* הלנה היפה – אגס מבושל במי סוכר וניל, ממולא בקרמל מלוח, על תחתית של קראמבל, מקושט בפרחים אכילים,

* עוגת היער השחור – אינטרפרטציה של השף לעוגה כקינוח על בסיס קוביות טורט ומעליו קרם שנטילי דובדבנים עם ג'ל דובדבנים, בעיטור פרחים אכילים,

* פבלובה עם שוקולד לבן בתוספת פירות יער, ופחזנית במילוי קרם מישמיש עם דיסקית סבלה וטופ ג'ל מישמיש ובעיטור פרחים אכילים, במחיר    45-55 ₪ לקינוח.

ועוד שלל של מנות מפתיעות ומרעננות.

 

מסעדת "אוניקס" תפריט חדש – צילום: דוד ששון

 

יש לציין שהשף מעביר סדנאות של טעימות ב-5 חושים, בשילוב עם "סיפורים על הבר" אודות חומרי הגלם, שלבי הכנה ופולקלור קולינרי.

 

לרווחת האורחים קיים גם בר אלכוהול קוקטיילים עשיר ומגוון.

 

כמו כן קיימת במקום קומת גלריה ייחודית המיועדת לאירועים מימי הולדת ועד אירועי קונספט עסקיים

 

מסעדת "אוניקס" – "ONYX"

רחוב העצמאות 104 חיפה

שעות פתיחה:

א'-ש'- 12:00 – 00:00

אתר https://onyxhaifa.co.il

טל:  04-6600600