סנדל טבעוני מבית "JANA" לרשת הלב הכחול, 299 שח, להשיג בסניפים ובאתר www.BlueHeart.co.il, צילום: יח"צ חול
רשת הנעלת הנוחות "הלב הכחול" מציגה מינימליזם קייצי.
הסנדלים השטוחים של קיץ 2026.
רשת הנעלת הנוחות "הלב הכחול" מציגה לקיץ 2026 קולקציית סנדלים שטוחים חדשה, המושפעת מאחד הכיוונים הבולטים בעולם האופנה בעונה הקרובה, מינימליזם קייצי נקי, רגוע ואלגנטי יותר. אחרי שנים של עומס עיצובי, צבעוניות חזקה וטרנדים מתחלפים, הקיץ חוזרים לקדמת הבמה סנדלים בקווים נקיים, בגזרות מדויקות ובפלטת צבעים רכה המשתלבת בקלות כמעט עם כל לוק.
המינימליזם החדש לא מתבטא רק במראה, אלא גם בגישה. יותר ויותר נשים מחפשות פריטי אופנה שניתן לשלב בקלות לאורך היום, כאלה שמתאימים לעבודה, לבילוי, לחופשה או לסוף שבוע קיצי, מבלי להרגיש מתאמצים מדי. בהתאם לכך, הסנדלים השטוחים הופכים לאחד מפריטי המפתח של העונה, בזכות היכולת שלהם לשלב בין מראה מוקפד לבין תחושת קלילות ונוחות שמתאימה לקיץ הישראלי.

סנדל טבעוני מבית "JANA" לרשת הלב הכחול, 299 ש"ח, להשיג בסניפים ובאתר www.BlueHeart.co.il, צילום: יח"צ חול
הקולקציה החדשה של הרשת כוללת מגוון רחב של סנדלים שטוחים וסנדלי פלטפורמה נמוכה, עם דגש על רצועות נקיות, סוליות קלות, אבזמים עדינים, טקסטורות טבעיות וגימורים רגועים. לצד דגמים מונוכרומטיים בקווים מינימליסטיים, ניתן למצוא גם פרשנויות עדכניות לסנדלי רצועות קלאסיים, בעיצוב שמשתלב בקלות עם שמלות פשתן, ג'ינס, מכנסיים קצרים ולוקים קיציים בהשראה ים תיכונית. פלטת הצבעים נשענת על גוונים בהירים ועל טבעיים, בהם לבן, שמנת, חול, בז', קאמל, שחור וגוונים מטאליים רכים, המעניקים לסנדלים מראה אלגנטי אך לא מתאמץ.
הדגמים מגיעים מהקולקציות החדשות של מותג הבית בלו הארט, לצד מותגי הנעלת הנוחות הבינלאומיים המובילים והבלעדיים לרשת, בהם CAPRICE, GIOSEPPO, EASY SPIRIT, MARCO TOZZI JANA, DR.FLEX ומותגים נוספים. חלק מהדגמים כוללים גם אפשרויות המתאימות לטבעוניות.
טווח מחירים: 299 עד 420 שקלים.
רשת הלב הכחול – להשיג בסניפים ובאתר www.BlueHeart.co.il
























































