קולינריה
פררו רושה חושפת מהדורת חג אקסקלוסיבית בעיצוב רימונים לראש השנה
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/09/2025
"פררו רושה" לאש השנה – צילום: "פררו" "פררו רושה" חושפת מהדורת חג...
אפרופו, החטיף האהוב והאייקוני מעכשיו גם בצורה חדשה! – הכירו את אפרופו TUBES.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"04/09/2025
אפרופו TUBES בטעם חמוץ חריף ובטעם טבעות בצל – צילום: אסם אפרופו, החטיף האהוב והאייקוני...
מיני אגוזי חוזר למדפים לאחר יותר מעשור! "עלית" מקבוצת "שטראוס" משיקה מהדורה מיוחדת של שקית חצי חצי עם מיני טעמי ומיני אגוזי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"04/09/2025
שקית חצי חצי של חטיפי מיני טעמי ומיני אגוזי – צילום: סטודיו "שטראוס" מיני אגוזי...
"עלית" מקבוצת "שטראוס" משיקה מהדורה מיוחדת של "פרה קראנצ'" – "פרה קראנצ'" בטעם קרם אגוזים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"04/09/2025
חטיף קראנצ' בטעם קרם אגוזים – צילום: סטודיו שטראוס "עלית" מקבוצת "שטראוס"...
הנוסטלגיה חוזרת למדפים! – "עלית" מקבוצת "שטראוס" מחזירה את חטיף "טוב טעם" במהדורה מיוחדת.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"04/09/2025
חטיף "טוב טעם" עם טעם של פעם – צילום: סטודיו שטראוס הנוסטלגיה חוזרת למדפים!...
בועות קטנות, שדרוג גדול באפייה. חברת "סולתם" משיקה את סדרת – "AIR BAKE" תבניות עם פטנט אוויר חדשני.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"01/09/2025
תבניות אפייה למגוון צרכים מסדרת "AIR BAKE" – צילום: אסף אמברם בועות קטנות, שדרוג גדול...
מיכלי המזון התרמיים החדשים של הפיל היפני, קטנים, צבעוניים ושומרים על טריות.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"26/08/2025
מיכל מזון תרמי קטן שומר חום וקור מבית "הפיל היפני" – צילום: יח"צ חו"ל קטנים,...
"ביסלי" משיק מהדורה בועטת של "ביסלי" בטעם ביף ריבס ו"ביסלי" בטעם צ'יקן ווינגס בטעמי על האש מטריפים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"26/08/2025
אסם ביסלי על האש – צילום: סטודיו אסם בא לכם על האש? ביסלי משיק מהדורה בועטת בטעמי על האש...
"פרימור" מרעננת את חגי תשרי! עם משקה קל לימונים ונענע מצונן באריזה משפחתית.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"25/08/2025
משקה קל לימונים ונענע 2 ליטר של "פרימור" – צילום: אראל סגרון "פרימור" מרעננת...
אחוה עושה לכם חג מתוק עם עוגה בכ- 6 ש"ח בלבד! וממרח טחינה עם סילאן.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"25/08/2025
עוגה בטעם דבש של חברת "אחוה" – צילום: יעל האן אחוה עושה לכם חג מתוק – עוגה בכ- 6...
השקה חדשה מ"שטראוס" – כשהקצפת של "מילקי" פוגשת את השוקולד של "מעדן הגולן".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"25/08/2025
חדש – מילקי מעדן הגולן – צילום: סטודיו שטראוס השקה חדשה מ"שטראוס". כשהקצפת של...
ועידת ישראל לחקלאות 2025 – 2-4 בספטמבר, מלון בראון, ירושלים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"14/08/2025
ועידת ישראל לחקלאות 2025 – 2-4 בספטמבר, מלון בראון, ירושלים. "למה יקר לחיות בישראל? ואיך...
הטעמים של הקיץ הגיעו למסעדת "פטרה" – תפריט חדש, מרענן ומפתיע במסעדת "פטרה" על הים באשדוד.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"10/08/2025
טרטר פילה בקר, אנשובי צלפים וביצת שליו, על בריוש – צילום: ליאור אשכנזי הטעמים של הקיץ...
אין זמן לבשל? הילדים שוב רעבים? "מאדאם פרז" מצילה אתכם בחופש הגדול.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"10/08/2025
מאדאם פרז, סדרת ארוחות ביתיות מבית "זוגלובק" – צילום: יח"צ אין זמן לבשל? הילדים...
רשת "ניצת הדובדבן" פתחה סניף של "ביו מרקט" במתחם עתיר ידע – גולת הכותרת בית קפה מקסים, עשיר ואיכותי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/08/2025
צילום: אבי בר בשורה נהדרת לתושבי כפר סבא והסביבה – רשת "ניצת הדובדבן" פתחה...