סניף חדש של רשת החומוסיות "החומוס של ג'ינג'י"נפתח בצומת סגולה,פתח -תקווה
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"26/07/2018כותרות, צרכנות, קולינריה
סניף חדש של רשת החומוסיות "החומוס של ג'ינג'י"נפתח בצומת סגולה,פתח -תקווה
רשת החומוסיות "החומוס של ג'ינגי" מתרחבת, ואחרי שפתחה את הסניף בנוה ירק, פתחה הרשת בחודש האחרון את הסניף השלישי שלה בצומת סגולה בפתח תקווה ואתם יותר ממוזמנים לטעום את החומוס הפופולארי והאהוב שלה.
הייחודיות וסוד הקסם של מנת החומוס ברשת החומוסיות "חומוס של ג'ינגי'" טמון בהשקעה הרבה ובשלבי העשייה הארוכים והאותנטיים של המנה שזוכה לאהדת הלקוחות כבר שנים.
איתי גולן ג'ינג'י יחד עם הבן מיכאל מנסים לעמוד בקצב הלקוחות שמגיעים למקום – צילום: אבי בר
החומוס של ג'ינג'י הוא לא עוד קופסת חומוס מסחרית שקניתם בסופר וגם לא עוד חומוסיה מתחת לבית. החומוס של הג'ינג'י הוא כינוי לרשת חומוסיות מוכרת ואהובה שהפכה כבר מזמן למותג.
הסניף הראשון והוותיק שלה ממוקם בקיבוץ עינת שנמצא מספר קילומטרים מזרחית לפתח תקווה.
הג'ינג'י בפעולה – צילום: אבי בר
הסניף השני של הרשת נפתח בכניסה לנוה ירק בתחנת הדלק דור אותה מנהל הבן מיכאל.
הסניף השלישי החדש, נפתח בצומת סגולה בפתח תקוה.
איתי גולן הידוע בכינוי הג'ינגי משקיע רבות בבחירת גרגירי החומוס ודואג שהטעם יהיה שונה ויוצא דופן.
ג'ינג'י מכין את המנה במשך יומיים שלמים ברציפות בעזרת חימום בתנור ועוד סודות אותם הוא שומר לעצמו.
הבחור הנאה דור ממלצר בסניף בקיבוץ עינת – צילום: אבי בר
לרובנו הבישול הארוך מזכיר את הבישולים הביתיים מבית אמא בשילוב הטעם של חומוס ג'ינגי' עם הידע שצבר "ג'ינג'י" במהלך עשרות שנים. את המנה עם כל היתרונות הבריאותיים שלה נוהגים לאוכל החל משבע וחצי בבוקר. כאשר אוכלים את מנת החומוס מתחילת היום היא יכולה להיספג בגוף עם כל היתרונות הבריאותיים שלה ולסייע מאד גם לספורטאים, טבעונים וצמחונים.
מנות הדגל של חומוס ג'ינג'י – צילום: אבי בר
לדברי "גינג'י "בקיבוץ עינת אנו מגדלים את גרגירי חומוס זהבית במשך שנה שלמה ובוחרים את הגרגירים בקפידה ממש בפינצטה וזה ממש לא קלישאה כך כל מנה חייבת לעמוד בסטנדרטים ידועים מראש". עוד מוסיף: "כדי לקבל את החומוס מבושל היטב יש לבשל אותו ממש כמו חמין – במשך יומיים שלמים לאט ובסבלנות. לחכות כל הלילה. זאת הדרך היחידה לקבל גרגרי חומוס שהטעם שלו זהה בשבע בבוקר ובאחת בצהריים".
הפלאפל המפורסם של ג'ינג'י – צילום: אבי בר
למה דווקא בקיבוץ עינת ? עד לפני 14 שנה קיבוץ עינת היה ידוע בנעלי העבודה והצבא הקלילות ובבית הקברות האזרחי. אבל מאז הוא מזוהה גם עם חומוס טוב. למרות אך ההצלחה, הסניף ממוקם בחורשת האקליפטוס של הקיבוץ בו איתי גולן מתגורר ובו גדל.
מנות הדגל של חומוס ג'ינג'י – צילום: אבי בר
הסניף בקיבוץ עינת נפתח בשנת 1994 ומאז הוא נחשב למקום עלייה לרגל של חובבי חומוס באשר הם. המקום אוטנטי וחם משפחות, חברים ויחידים אוהבים לבוא אליו. בסניף יש קונטיינר אדום עם סככה, שולחנות עץ, בטבע פתוח ומאוורר.
היכן נמצאים הסניפים של "החומוס של ג'ינג'י" ?
קיבוץ עינת
מושב נווה ירק – בתחנת הדלק דור.
הסניף החדש בצומת סגולה – פתח תקווה
שעות פתיחה: פתוח בימי ראשון עד שישי
שעות : 10.00-14.30