"KETO CHEF" מציגים את הכנס הקטוגני הראשון בישראל!
הרצאות מרתקות, טעימות, פאנל מומחים, מפגש והיכרות עם קהילת הקיטו הגדלה בארץ והזדמנות להשפיע על טעמי מוצרי הקיטו העתידיים.
יום שישי, 11 ליוני בשעה 11:30, אייזיק, רחוב האלה 27, אבן יהודה
"KETO CHEF" הינו המותג הקטוגני הראשון מסוגו בישראל המיועד לתזונה קטוגנית – דלה בפחמימות ועשירה בשומנים. יזמי המותג, רועי וולף – סמנכ"ל מצות אביב ושף עודד טלמור – מומחה בתזונה קטוגנית הקימו את ליין מוצרי KETO CHEF הכולל שורה של מוצרים קטוגנים ובינהם – פירורי הקיטו – KETO CRUMBS, לחמניית הקיטו – KETO BUN, קיטו מיני גריסיני – KETO , GRISSINIשמן MCT ובימים אלו גם KETO FROZEN – מעדן קטוגני קפוא בטעם וניל.
התזונה הקטוגנית כבשה את עולם הבריאות וההרזיה בסערה לפני כ- 5 שנים ומאז סחפה אחריה מפורסמים רבים בהוליווד ובעולם.
התזונה ידועה בכך שהיא מאפשרת לאכול מאכלים שנחשבו בעבר "אסורים" כגון בשר אדום, גבינות שמנות ושומן. למרות זאת לתדהמת הרופאים והמחקרים, מי שמקפיד על תזונה קטוגנית מדווח על שיפור משמעותי בבריאות, הרזיה, תחושת שובע ארוכה ואנרגיה מוגברת במהלך היום.
יש דרך מסוימת לצרוך תזונה קטוגנית על מנת להרגיש את השיפור בבריאות ובמשקל, אך כאשר לא יודעים מהי, מרגישים תקיעות בתזונה והיא אינה אפקטיבית. הכנס יציג את הדרך הנכונה והבריאה לשמור על תזונה קטוגנית לאורך זמן ולהמשיך לראות תוצאות.
לו"ז הכנס:
11:30 – 12:30 – התכנסות וכיבוד קל – טעימות מליין מוצרי קיטו שף החדשים. חשיפת שיתוף הפעולה החדש של קיטו שף עם חומוס אליהו.
12:30 – 13:00 – עקרונות התזונה הקטוגנית השפויה – איך מתחילים ומה מבשלים – עודד טלמור, שף, מומחה לתזונה קטוגנית. ממייסדי KETO CHEF – ליין המוצרים הראשון בישראל המותאם לתזונת קיטו.
13:00 – 13:30 – הפן המנטלי והרגשי של הקיטו – השלבים הראשונים בהסתגלות לתזונה קטוגנית וכיצד ליצור בקלות שינוי באורח החיים – לירון שפירא דרליצ'מן, מטפלת ומאמנת תזונה וכושר. מנכ"לית ובעלי המותג Be your better self – אימון רגשי ומנטלי משולב תזונה וספורט בשיטת ה- Mental Wellness
13:30 – 14:00 – מיסקונספציה של בריאות – הרפואה המערבית והתזונה הקטוגנית – מה לא תשמעו מרופא המשפחה שלכם על נפלאות התזונה בפתרון בעיות רפואיות שונות. ד"ר חן קולבורן, רופאת משפחה וילדים. ביולוגית, גנטיקאית, מלווה קבוצות ויחידים בתהליך המלחמה בתסמונת המטבולית.
14:00 – 15:00 – פאנל שאלות ותשובות.
15:00 – 16:00 – הפתעה 😊
תזונת קיטו או תזונה קטוגנית היא דיאטה דלת פחמימות, מתונה בחלבון ועתירת בשומן רווי שעוזרת בשריפת שומן ואיבוד עודפי שומן בגוף בצורה יעילה ללא תחושת רעב. בנוסף, הוכח כי היא התזונה הטובה לסובלים מסכרת סוג 2. בתזונה קטוגנית מסירים מהתפריט מזונות עתירי פחמימות כגון פירות, לחם, פסטה וסוכר ובמקביל מגבירים את הצריכה של מזון עתיר שומנים בריאים כמו בשר שומני וחמאה.
מטרת התזונה הקטוגנית להביא את הגוף למצב בו הוא מבסס את מאגר האנרגיה שלו על שומן. בכך משנה הגוף את המטבוליזם ומייצר גופי קיטון (מכאן מקור שם התזונה) ומשתמש בהם במקום גלוקוז – זהו הדלק החלופי של המוח והגוף. בעקבות ההשפעה השונה על המוח, תזונה קטוגנית הוכחה כבעלת השפעה חיובית עבור אפילפטיים, חולי אלצהיימר, אוטיסטים ובעלי בעיות נוירולוגיות אחרות.
הכנס הקטוגני הראשון בישראל | יום שישי, 11 ליוני 2021 בשעה 11:30 | אייזיק, רחוב האלה 27, אבן יהודה.
מחיר: 129 ₪ | להרשמה