כותרות אחרונות
Search

עלייה חסרת תקדים בביקוש לטחינת "טורקיז" בשוק המוסדי.

טחינה טורקיז קומפוזיציה – צילום: יעל האן

 

כוכבת חדשה בשוק המוסדי!

עלייה חסרת תקדים בביקוש לטחינת  "טורקיז" בשוק המוסדי.

כ-1,100 טון טחינה גולמית של טורקיז, הנחשבת לטחינה פרמיום, נמכרו בשוק המוסדי במהלך השנה האחרונה.

 

בטחינת טורקיז מדווחים על עלייה חסרת תקדים בשוק המוסדי והתעשייתי. בחצי השנה האחרונה נמכרו  כ – 60,000  דליים של טחינת טורקיז במשקל של כ-18 ק"ג ו –  975 אריזות תעשייתיות במשקל 1 טון. סך המכר לשוק המוסדי בשנה האחרונה עמד על 1,100 טון טחינת טורקיז. טחינה זו, הנחשבת לטחינת פרימיום, נמכרת למפעלי סלטים, חברות הסעדה, מסעדות ולגורמים רבים נוספים בשוק המוסדי והתעשייתי, שגילו טחינה גולמית באיכות פרימיום במחיר הוגן.

 

יובל מלאך סמנכ"ל שיווק ומכירות "טחינת טורקיז" – צילום: יעל האן

 

יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של טחינה טורקיז: "הטחינה מבוקשת בקרב מפעלי סלטים רבים, חברות קייטרינג ומסעדות רבות, שגילו טחינה גולמית באיכות פרימיום במחיר הוגן".

 

טחינת טורקיז מיוצרת מזרעי שומשום איכותיים שמקורם בחבל ארץ "חומרה" שבאתיופיה. היא מאופיינת בטעם עדין ונעים, סופחת היטב מים והטחינה המתקבלת משימוש בה, מזכירה במרקמה גלידה רכה.

 

טחינה טורקיז קומפוזיציה – צילום: יעל האן

 

יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות בטחינת טורקיז, מציין כי: "פערי המחירים בשוק המוסדי גדולים ביותר (החל ממחיר זול באופן לא סביר ועד ליקר בצורה קיצונית) ואין כל סיבה לשלם על טחינה גולמית באיכות פרימיום, מחיר מופקע".

 

קו הייצור החדש המייצר את טחינת טורקיז, בעל יכולת ייצור של 2 טון לשעה ופועל 24 שעות ביממה. טחינת טורקיז משווקת לרשתות השיווק המובילות, למעדניות, לשוק המוסדי וללקוחות רבים מעבר לים. לאחרונה זכתה טחינת טורקיז באות "BRAVO – המלצת הצרכנים", המשקף את ההמלצות של הצרכנים הישראלים לגבי מוצרים ושירותים חדשים, שהם השתמשו בהם, אוהבים וממליצים.

 

טחינת טורקיז באריזה מוסדית – צילום: יעל האן