כותרות אחרונות
Search

מחלבת יטבתה משיקה את "יטבתה PRO" בטעם תות ושוקולד לבן וללא תוספת סוכר.

משקה מבוסס חלבון – "יטבתה" – צילום: סטודיו "שטראוס"

 

מחלבת יטבתה משיקה את "יטבתה PRO" בטעם תות ושוקולד לבן וללא תוספת סוכר.

מדובר במהדורה מיוחדת של משקה פרו ללא-סוכר בטעם תות ושוקולד לבן המצטרף לסדרה הקיימת של פרו ללא סוכר בטעמים קפה ושוקולד אגוזים.

 

מחלבת יטבתה מקבוצת שטראוס משיקה במהדורה מיוחדת את "יטבתה PRO ללא תוספת סוכר בטעם תות ושוקולד לבן". מדובר בהרחבת סדרת משקאות החלבון ללא הסוכר של יטבתה Pro – משקאות חלב עשירים בחלבון (25 ג'), ללא תופסת סוכר ומופחתים קלוריות, 140 קלוריות לבקבוק ו-0% שומן, בנוסף למשקאות המפנקים שקיימים בסדרת פרו של יטבתה.

 

משקה מבוסס חלבון – "יטבתה" – צילום: סטודיו "שטראוס"

משקאות מבוססי חלבון נמצאים בצמיחה והחלבון הפך למנוע צמיחה בכלל בשוק המזון. יטבתה מובילה את קטגוריית המשקאות החלב ועל כן יש צורך לתת לצרכנים מוצרים מצוינים, טעימים ועשירים בחלבון. בהשקה זו הורחב המגוון של מוצרי פרו ללא תוספת סוכר מופחתי קלוריות. טעם חדש ומרענן ובנוסף גם ללא גלוטן.  

 

משקל: 350 מ"ל

כשרות: הדאיה

אלרגנים: מכיל חלב

זמין לרכישה: ברשתות השיווק.