"יטבתה" – אייס קפה – צילום: סטודיו "שטראוס"
חדש מ"יטבתה" – קפה קר קלאסי ללא תוספת סוכר.
קפה קר ללא תוספת סוכר מצטרף לסדרת "כוסות קפה קר" של "יטבתה".
ממחקר של מכון המחקר שילוב עולה ש – 47% מהצרכנים שותים קפה ללא סוכר.
מחלבת "יטבתה" מקבוצת שטראוס מרחיבה את סדרת האייס קפה האהובה עם קפה קר קלאסי ללא תוספת סוכר. מדובר בהרחבת הסדרה שהושקה לראשונה ב-2019 ומציעה מגוון טעמים ב-3 דרגות חוזק: מעודן, קלאסי וחזק , כשמקור הקפה 100% פולי קפה ערביקה איכותיים.
מנתוני מחקר באמצעות מכון המחקר "SHILUV" שבחן התפלגות המתקה מתוך כלל הכוסות קפה שנשתות (בבית, מחוץ לבית)- עולה כי 47% מהצרכנים שותים קפה ללא סוכר והמוצר החדש הינו אלטרנטיבה עבור קהל זה.
מנתוני סטורנקסט עולה כי סגמנט כוסות הקפה הקר בישראל בצמיחת "CAGR" של 13.1% בין השנים 2020-2023. ועל פי מינטל, מחקר עולם הקפה בארה"ב 2023, עולה כי משנת 2025 סגמנט כוסות הקפה הקר יוביל את קטיגורית הקפה כולה, וכי הקטגוריה הינה דלת הכניסה של הצעירים לעולם הקפה.
זמין לרכישה ברשתות השיווק.
נתוני מוצר:
משקל |
230 מ"ל |
כשרות |
כשר חלבי לאוכלי אבקת חלב נוכרי בהשגחת OUD ובאישור הרבנות הראשית לישראל. |
אלרגנים |
חלב |