כותרות אחרונות
Search

רשת בוזה מתרחבת למרכז הארץ ומחפשת זכיינים.

 רשת הגלידריות בוזה – צילום יחסי ציבור

 

 

רשת בוזה מתרחבת למרכז הארץ ומחפשת זכיינים.
רשת הגלידריות בוזה, במקור מקיבוץ סאסא, שחזרה להפעיל את הגלידריות שהיו סגורות בגלל המלחמה מחפשת זכיינים לתל אביב והמרכז.

רשת הגלידריות הוותיקה "בוזה"מחפשת זכיינים לאיזור תל אביב והמרכז. לרשת יש כיום  שישה סניפים בצפון: קיבוץ סאסא, צומת הגומא, תרשיחא, טבעון, חיפה וקריית מוצקין (העתיד להפתח בחודש הקרוב), ועוד ארבעה סניפים בפריסה ארצית תל אביב, בנימינה, יד מרדכי, ים המלח. 

רשת הגלידריות "בוזה", הוקמה בשנת 2012 בקיבוץ סאסא, שם גם המפעל ממוקם, היא גלידה גלילית המיוצרת מחומרי גלם טריים. לרשת 10 סניפים בפריסה ארצית והיא פעילה להזמנות באפליקציות השונות. לרשת יש למעלה מ-100 טעמים של גלידות כאשר בו זמנית בכל אחד מסניפי הרשת נמכרים כ-20 עד 24 טעמים שונים ומדי שבוע יש חידושים ועדכונים ותוספות של גלידות בטעמים חדשים.

 

רשת הגלידריות בוזה – צילום יחסי ציבור

 

בין הטעמים המיוחדים ברשת: גלידת קשיופאה שעשויה מאגוזי קשיו, גלידת פיסטוק עשירה , ראס אל חנות (גלידת תבלינים גלילים), שוקולד ים , לילות ביירות , גלידה כנאפה, סורבטים שעשויים מפירות טבעיים, גלידות טבעוניות וגלידות ללא תוספת סוכר.

גיל קישנובסקי מנכ"ל רשת "בוזה": "חווינו שנה לא פשוטה עם שניים מסניפי הצפון שהיו סגורים בגלל המלחמה ונפתחים בימים האחרונים, אך מעבר לכך, לרשת יש כיום עשרה סניפים בפריסה ארצית, גם סניף בעוטף עזה והיא הכפילה את כוחה בשנה אחת. אנו מחפשים זכיינים שיש להם תשוקה לתחום וראייה רחבה וארוכת טווח, שיצטרפו לסניף חשמונאים התל אביבי שלנו ויפתחו עוד סניפים בתל אביב והמרכז".

 

 רשת הגלידריות בוזה – צילום יחסי ציבור

 

ניתן להצטרף לרשת בוזה בלינק כאן. טלפון להצטרפות זכיינים:  gil@buza.co.il

רשת הגלידריות בוזה מונה 10 סניפים בפריסה ארצית,  טלפון 04-6918880

לרשימת הסניפיםאתר , פייסבוקאינסטגרם

 

 רשת הגלידריות בוזה – צילום יחסי ציבור

רשת הגלידריות בוזה – טעימה מהגליל
רשת הגלידריות "בוזה", הוקמה בשנת 2012 בקיבוץ סאסא, שם גם המפעל ממוקם, היא גלידה גלילית המיוצרת מחומרי גלם טריים. לרשת 10 סניפים בפריסה ארצית והיא פעילה להזמנות באפליקציות השונות. לרשת יש למעלה מ-100 טעמים של גלידות כאשר בו זמנית בכל אחד מסניפי הרשת נמכרים כ-20 עד 24 טעמים שונים ומדי שבוע יש חידושים ועדכונים ותוספות של גלידות בטעמים חדשים.

במפעל של בוזה בקיבוץ סאסא, מיוצרים יותר ממאה טעמי גלידה טרייה ומדויקת, בעבודת יד, בתהליך קפדני ותוך שימוש בחומרי גלם איכותיים, אותם ניתן להרגיש בכל טעימה. בין הטעמים המיוחדים ברשת: גלידת קשיופאה שעשויה מאגוזי קשיו, גלידת פיסטוק עשירה , ראס אל חנות (גלידת תבלינים גלילים), שוקולד ים , לילות ביירות , גלידה כנאפה, סורבטים שעשויים מפירות טבעיים, גלידות טבעוניות וגלידות ללא סוכר לסכרתיים. לצד הגלידות, ישנו תפריט קינוחים ייחודי, המציע מיני פנקייקים הולנדיים, עוגיות נייט קוקיז מיוחדות רגילות וטבעוניות, וופל סירה בלגי, סמבוזה – לחמניית בריוש חמה עם גלידה, לצד עוגות גלידה מופלאות לימי הולדת ואירועים, שאפשר לקחת הביתה.