'ברא צמחים' משיקה את ה'קרנביוטיק'
פיתוח חדש, תוצרת כחול-לבן, של תמצית חמוציות פטנטית בשילוב פרוביוטיקה ייעודית
חברת "'ברא צמחים'" משיקה פיתוח חדשני: 'קרנביוטיק' המכיל מיצוי חמוציות בריכוז גבוה במיוחד ומיוצר בטכנולוגית ®BioShield להעצמת הספיגה של הרכיבים בפרי החמוציות. קרנביוטיק מכיל פרוביוטיקה שמיוצרת במערכת ייצור חדשנית, העומדת בתקנים האירופים המחמירים ביותר בתחום מוצרי הפרוביוטיקה הרגישים. המוצר מכיל סיבי FOS שמופקים מצמח העולש, המשמשים כמצע מזון לחיידקים הפרוביוטיים הידידותיים ובכך תורמים לשגשוגם.
'קרנביוטיק' מיוצר בטכנולוגיה המבטיחה שמירה על מקסימום הרכיבים בצמח באופן הטבעי והאיכותי ביותר. חומרי הגלם עברו סדרת בדיקות איכות קפדניות בהתאם לתקנים המחמירים ביותר בכדי להבטיח את זיהויים, איכותם וניקיונם.
קרנביוטיק הינו תכשיר חמוציות שמבוסס על שילוב ייחודי של שני רכיבים משלימים:
כשרות בד"ץ חתם סופר בני ברק .
CRANMAX®/ קרנמקס – מיצוי חמוציות מרוכז במיוחד, והנחקר ביותר בעולם, , בעל טכנולוגיה פטנטית להעצמת הספיגה של רכיבי הפרי. הייחודיות שלו היא במיצוי השלם והטבעי של כלל רכיבי הפרי (ולא רק המיץ), שמוגן במעטפת סיבית טבעית להגנה על הרכיבים שבפרי עד להגעתם לאתרי הספיגה במעי. הגנה זו מקנה עמידות לרכיבים הרבה מעבר לתמציות אחרות על בסיס חמוציות, כפי שאף נבדק מחקרית.
SYNBIO® – קרנביוטיק משלב את תוסף הפרוביוטיקה הנחקר סינביו עם הרכב הזנים הייחודי (Lb rhamnosus IMC501 ו- Lb paracasei IMC502), שנחקרו מדעית בהקשר של השפעתם הסינרגטית על הבריאות האינטימית.
שרון קוצר – הרבליסט קליני ומנהל מחקר ופיתוח בחברת 'ברא צמחים': "נשים וגברים כאחד עשויים לסבול מבעיות נפוצות בדרכי השתן, אשר הופכות כל הליכה לשירותים לעינוי צורב. בבדיקות מעבדה נמצאו זני החיידקים הפרוביוטיים ב'קרנביוטיק' כבעלי עמידות בפני סוגים רבים של אנטיביוטיקה, ועל כן ניתן, ואף מומלץ, לנטול את המוצר בזמן טיפול אנטיביוטי בכדי לשמור על מאזן חיידקים ידידותיים תקין".
חברת "ברא צמחים" מובילה למעלה מעשור את 'עולם המחר' של רפואת צמחי המרפא, באמצעות מכלול שלם הכולל: מחקר, פיתוח, ייצור שיווק ומרכז ידע לאנשי מקצוע. החברה מציעה מוצרים באיכות גבוהה, המצטיינים ביצירתיות טיפולית ונשענים על שילוב בין חומרי הגלם האיכותיים ביותר, ידע קליני רחב וטכנולוגיות ייצור מתקדמות המבטיחות מיצוי שלם של כל צמח ושמירה על מקסימום הרכיבים הפעילים בו.