קוקטייל עגבניות חורפי עם צ'ילי וסלרי – צילום: אולגה טוכשר
חורף נעים עם "פרימור".
מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל החורף ויום הבלאדי מרי הבינלאומי מתכון לקוקטייל ירקות ללא אלכוהול.!
חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לקוקטייל חורפי, עשיר בטעמים וחריף במידה, ללא אלכוהול: קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי. הקוקטייל על בסיס מיץ עגבניות של פרימור, בשילוב ירקות טריים בהם צ'ילי, גזר וסלרי, נהדר לימי החורף החמים, לאירוח משפחתי ולבילוי זוגי.
חורף נעים ובריא!
קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי.
מצרכים (ל-2 מנות):
לקוקטייל:
2 כוסות מיץ עגבניות של "פרימור"
3 גבעולי סלרי חתוכים גס
1 גזר חתוך גס
1/2 פלפל צ'ילי
2 כפות מיץ לימון
4-5 קוביות קרח
מעט פלפל שחור לפי הטעם
להגשה:
2 ענפי כוסברה / פטרוזיליה / סלרי
2 פלחי לימון
קורט מלח
אופן ההכנה:
- בבלנדר שמים את כל רכיבי הקוקטייל וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים את התיבול.
- טובלים קצוות של כוסות הגשה במים ולאחר מכן במלח דק, כדי שתיווצר מסגרת מלח אחידה.
- יוצקים את הקוקטייל לכוסות ומגישים עם ענפי כוסברה, פטרוזיליה או סלרי ופלחי לימון.