מקס ברנר משיקה חטיף חלבון שוקולד – צילום: Studio DiTales
'מקס ברנר' מרחיבה את פעילותה ונכנסת לראשונה לשוק חטיפי החלבון ומשיקה חטיף שוקולד אמיתי המועשר ב-21 גרם חלבון.
חברת השוקולד 'מקס ברנר' מרחיבה את פעילותה ונכנסת לראשונה לשוק חטיפי החלבון ומשיקה חטיף המועשר ב-21 גרם חלבון עם קרם אגוזים בציפוי שוקולד לבן מעולה, אשר יימכר ברשת שופרסל.
יוסי קובה מנהל שיווק מקס ברנר: "שוק חטיפי החלבון בישראל בצמיחה משנה לשנה, אך כיום כמעט כל חטיפי החלבון, מכילים תחליפי סוכר וחומרי טעם. לפני כשלוש שנים החלטנו לפתח חטיף חלבון שיהיה עשוי מחומרי גלם איכותיים ומשוקולד אמיתי תוך שמירה על ערך פרוטאין גבוה של 21 גרם. לא רצינו ליצור עוד חטיף עם תחליף שוקולד כמו רוב חטיפי החלבון המצויים כיום בשוק, אלא ליצור לראשונה חטיף שוקולד אמיתי וטעים עם קרם האגוזים שלנו מועשר בחלבון. הכניסה לשוק חטיפי החלבון הינה חלק מהאסטרטגיה והרצון של החברה להתרחב לשווקים נוספים ומגוונים ולתת מענה לביקוש העולה בקרב הצרכנים".
שוק חטיפי החלבון בישראל עומד כיום על 85 מיליון ₪ עם צמיחה של 12% משנת 2022 ועם ייצור של 368 טון בשנה. כיום כמעט כל חטיפי החלבון בשוק הינם חטיפים בטעם של שוקולד בעלי תחליפי סוכר שלא מספקים שוקולד אמיתי. מקס ברנר משיקים לראשונה בישראל חטיף שוקולד אמיתי ואיכותי ללא כל תחליפי סוכר המכיל 21 גרם חלבון ו-BCAA.
הטעם הראשון שמושק בסדרת חטיפי החלבון הינו קרם אגוזים, שוקולד מריר ופצפוצי סויה קראנצ'ים בציפוי שוקולד לבן מעולה.
מרכיבים ל- 60 גר':
21 גרם חלבון 3 גרם BCCA.
קלוריות: 275
כשרות: בד"ץ איגוד הרבנים וועסטהיים
חטיף החלבון החדש יימכר בפריסה ארצית של רשת שופרסל
מחיר: השקה מיוחד של: 15 ₪
אודות "מקס ברנר":
מקס ברנר היא רשת ישראלית בינלאומית של ייצור שוקולד שהוקמה בשנת 1996 והתפתחה בשנים האחרונות ליותר מ-30 סניפים ברחבי העולם, מה שהופך אותה לרשת ברי השוקולד הנפוצה ביותר. לרשת 6 חנויות שוקולד בר וקינוחים ו4 חנויות שוקולד בוטיק בארץ, 2 סניפים בניו יורק ו- 23 סניפים בזכיינות באוסטרליה.