כותרות אחרונות
Search

"תנובה" מרחיבה את ההצטיידות במערכת "averOne" המספקת פתרון לבעיית היסח הדעת בנהיגה.

צילום: איציק בירן

 

 

"תנובה" מרחיבה את ההצטיידות במערכת "averOne" המספקת פתרון לבעיית היסח הדעת בנהיגה.

לאחר תקופת התנסות מוצלחת עם מערכת "SaverOne", החליטה הנהלת תנובה להגדיל משמעותית את מספר המערכות המותקנות ברכבי החברה והיא תתקין עוד 140 מערכות חדשות מעבר ל 25 הקיימות.

 

אורי גלבוע, מנכ"ל סייברוואן: "החברות הגדולות בישראל לוקחות אחריות על בטיחות עובדיהן בקרוב נעדכן על הצטרפות של חברות גדולות נוספות".

 

חברת הטכנולוגיה סייברוואן, אשר פיתחה מערכת ייחודית המספקת פתרון לבעיית היסח הדעת בנהיגה כתוצאה משימוש בטלפון סלולרי, הודיעה הבוקר לבורסה כי חתמה על הסכם עם תנובה להרחבת ההצטיידות במערכת "SaverOne".

 

 צילום: איציק בירן

 

תנובה תתקין 140 מערכות חדשות בנוסף ל-25 מערכות הקיימות בחברה, ובכך תצטרף לחברות ענק נוספות, שגם הן הרחיבו את ההצטיידות במערכת לאחר תקופת התנסות מוצלחת וביניהן: קבוצת מילניום, פרונרי ישראל, פלקס ישראל וחברת החשמל.

 

בני ברנס, מנהל תפעול ובטיחות מכירות קבוצת תנובה מסר: "לאחר פיילוט מוצלח במסגרתו העובדים הביעו שביעות רצון גבוהה מהמערכת של "SaverOne", החלטנו להרחיב את הטמעת המערכת בצי הרכב שלנו. בימים אלה מתקיים פיילוט דומה גם בקרב נהגי המשאיות בחברה". 

 

אורי גלבוע, מנכ"ל סייברוואן מסר כי: "הרחבת ההצטיידות במערכת "SaverOne" מעידה על האפקטיביות שלה ואין חכם כבעל ניסיון. אני שמח כי חברות ישראליות גדולות ומובילות במשק לוקחות אחריות על בטיחות עובדיהן בנהיגה. בקרוב נעדכן על הצטרפות של חברות גדולות נוספות".

 

צילום: איציק בירן

 

מערכת סייברוואן נועדה לתת מענה לבעיית היסח הדעת של נהגים העושים שימוש באפליקציות שונות במכשיר הנייד במהלך נהיגה ומסכנים את משתמשי הכביש. על פי מחקרים, העלות השנתית של תאונות דרכים בארה"ב בלבד עומדת על כ- 300 מיליארד דולר, כש- 25% מהתאונות קשורות לשימוש במכשיר הנייד בזמן נהיגה.

 

טכנולוגיית החברה מונעת היסח הדעת על ידי מניעת גישה ליישומים שונים במכשיר ואינה מצריכה שיתוף פעולה של הנהג תוך שהיא מייצרת סביבת נהיגה שקטה ובטוחה.

שוק היעד הראשוני של החברה כולל ציי רכב מסחריים ופרטיים בהם תותקן מערכת החברה במטרה להפחית סיכונים ולהוריד עלויות בשל תאונות דרכים בהן מעורבים נהגיהם. לחברות ביטוח וליסינג וכן לחברות המנהלות ציי רכב יש עניין רב בהפחתת נזקים ועלויות כתוצאה מתאונות דרכים.