לכבוד הקיץ שהגיע.
רשת גלידריות האיכות "וניליה" מציעה שלל טעמי גלידה וסורבה חדשים ומרעננים.
בין טעמי הקיץ החדשים: סורבה תות שדה מקומי, וגלידת באונטי טבעונית על בסיס קרם קוקוס עשיר ושוקולד מריר מובחר.
רשת גלידריות האיכות "וניליה" מכריזה על חידושים מלבבי-חיך לקיץ: גלידות וסורבה בטעמים ייחודים ומרעננים, שכמוהם עוד לא טעמתם! למשל:
סורבה תות שדה – סורבה מרענן וחדש, שסוד קיסמו הוא טריותו: התותים שמהם עשוי הסורבה מגיעים היישר משדות התותים בקדימה, והם טריים ומובחרים מאין כמוהם.
גלידת באונטי טבעונית – מושחתת, שעשויה, כמו החטיף האהוב על שמו היא קרויה, על בסיס קרם קוקוס עשיר ושוקולד מריר מעולה.
סורבה למון-ליים – מרענן ומעקצץ על הלשון עם טעם חמצמץ ומעורר. ה-סורבה לקיץ.
אסף בלנק, מנכ"ל וניליה, אמר: "הקיץ הזה עומד להיות מרענן מתמיד. השקענו מאמץ מיוחד בכדי להעניק ללקוחותינו שלל חידושים לקראת הקיץ, בכל קווי המוצרים שלנו. כתוצאה, יש לנו משהו חדש, מסקרן – וטעים – עבור כל אחד ועבור כל טעם. קיץ נעים!"
גלידות וניליה מיוצרות משמנת משובחת, איכותית וטרייה ומחומרי הגלם הטובים ביותר תוך שימוש בחומרים טבעיים בלבד. בכל סניפי הרשת הגלידה מיוצרת באופן יומיומי במקום. הרשת מציעה גלידה ביותר מ-30 טעמים שונים וביניהם: קשיו קרמל מלוח, מסקרפונה פירות יער, עוגת גבינה פירורים, וגם טעמים אלכוהולים מיוחדים.
לרשת וניליה 19 סניפים ברחבי הארץ.