כותרות אחרונות
Search

יקב "לביא" – יקב ליקרים ישראלי – הציג בתערוכת SOMMELIER 2024 מבחר ליקרים מובחרים.

צילום: יקב "לביא"

 
יקב "לביא" – יקב ליקרים ישראלי – הציג בתערוכת SOMMELIER 2024 מבחר ליקרים מובחרים.
יקב "לביא" ממוקם בלב גוש עציון, אזור משופע בהיסטוריה ומוקד תיירותי מלהיב.
 
 
 
 
 
אשר מנהל יקב "לביא": "יקב לביא החל את פעילותו בעשיית יין בוטיק איכותי.  במהלך השנים התפתח היקב והתמחה בייצור ליקרים משובחים אשר הובילו את המותג "LAVIE" למקום מכובד בשוק הישראלי וכן במספר רב של מדינות בעולם, ביקב מיוצרים ליקרים יוקרתיים במגוון רחב של טעמים."
 

הליקרים המיוצרים ביקב הם ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח מלאכותיים. מוצרי היקב, משלבים בין מומחיות ומקצועיות ליוקרתו וגדולתו של הטבע.

 

ביקב לביא שמים דגש רב, כדי למצות עד תום את פועלו ועוצמתו של הטבע, נותנים כבוד לחומרי הגלם ושואפים לפתח ולייצר בטכנולוגיות המתקדמות ביותר, את הטעמים הגבוהים ביותר שרק הטבע יודע.

 

צילום: יקב לביא

 

כיום, משווקים הליקרים המובחרים במאות חנויות בישראל, ארה"ב, אירופה ודרום אמריקה.

 

כל הליקרים כשרים, הטעם בא קודם – אחר כך הכשרות.

 

בין הליקרים שמייצרים ביקב "לביא" תוכלו למצוא מגוון ליקרים רחב: מליקר תפוזים וליקר תאנים לצד ליקרים בטעמי שוקולד מריר, ליקר אספרסו, ליקר שקדים, ליקר ריבת חלב ועוד…

 

ביקב "לביא" מתקיימים בתיאום מראש סיורי טעימות לקבוצות ומשפחות.

 

שעות קבלת קהל:
א' עד ה' משעה 10:00 עד 15:30
יום שישי סגור

כתובת: עמק ברכות 14 פארק תעשיות גוש עציון
Waze: יקב לביא

אתר:https://www.lavie.co.il/

 

צילום: יקב לביא

 

קבלו מתכון לליקר תאנים קייצי ומרענן שיעיף לכם את הסכך.

מצרכים:
1 ק"ג תאנים טריות ובשלות
כוס וחצי סוכר
בקבוק וודקה אבסולוט (או כל וודקה נקייה אחרת)

הוראות הכנה:
שוטפים את התאנים היטב וחותכים אותם לעיגולים דקים.
בתוך צנצנת יוצרים שכבות – תחילה שכבה של תאנים ומעליה שכבה של סוכר.
מכסים את הצנצנת בבד נושם באמצעות גומייה (לא לסגור אותה עם מכסה, חשוב שהצנצנת תהיה מאווררת).
מניחים במקרר למשך שבוע. מדי יום מערבבים את התכולה כדי למנוע משקעים.
אחרי שבוע מוסיפים 750 מ"ל וודקה ומשאירים את התערובת למשך שבוע נוסף במקרר.
בתום השבוע הליקר יהיה מוכן. לאחר מכן מסננים אותו וסוחטים באמצעות בד צפוף ואת הנוזל מעבירים לתוך כלי אחר.
מגישים לפני הארוחה או בסיומה. מומלץ לאחסן במקפיא (הליקר לא קופא ונותר צונן ונעים לשתייה).