חדש בירושלים – שרולה – מעדניית בשרים בוטיק.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"26/05/2021כותרות, עסקים, צרכנות, קולינריה
צילום: יח"צ
"שרולה" – מעדניית בשרים בוטיק.
המקום נפתח לפני חודשיים אחרי הסגר השלישי.
קבוצת מסעדנים ירושלמים החליטה בזמן הקורונה לפנות לתחום חדש של מעדניה וקצביה, החלטה שהביאה לפתיחת "שרולה" מעדניית בשרים בוטיק.
ההחלטה הגיעה אחרי הסגרים ובעקבות העובדה שהמסעדות לא עבדו וקצביות נשארו פתוחות.
צילום: יח"צ
המעדניה / קצביה פועלת מראשון עד חמישי 08:00-20:00
ובשישי מהשעה 07:30-15:00
המעדניה / קצביה ממוקמת בדרך בית לחם 84 בירושלים.
צילום: יח"צ
הייחודיות של הקצביה היא שכל הסחורה נחתכת בשיטת חיתוך והגשה המגיעה מצרפת.
בחנות ניתן לרכוש מוצרים נלווים לבשרים ,רטבים וצירים המותאמים לצורות בישול שונות.
ישנן עמדות במקום עצמו כדי לאפשר טעימות של מבחר בשרים על פלנצה לצד מטבלים, המשפרת את חווית הקנייה.
צילום: יח"צ
*המעדנייה מאפשרת ללקוחות לטעום את הבשר לפני הקנייה*.
חשוב לציין שיש גם מקומות ישיבה במקום ואפשרי לשבת שם לאכול את כל סוגי הבשרים שיש שם לצד כוסות יין וליהנות מארוחה טובה וטרייה.
עוד פרט קטן וחשוב מאד – בעלי המקום הם: דוד דהן, שלומי דהן, ואלון שבתאי. שמות מוכרים בעולם הקולינארי הירושלמי.
צילום: יח"צ
השלושה הם בעלים גם של המסעדות "לוצ׳יאנה" ו"גואי" בממילא.
צילום: יח"צ