חגיגת שבועות עם פרפקטו – אסם משיקה צורות פסטה פרפקטו חדשות ומרהיבות לשולחן חגיגי במיוחד.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"28/05/2025כותרות, עיצוב, עסקים, צרכנות, קולינריה
צורות חדשות פרפקטו – צילום: סטודיו אסם
חגיגת שבועות עם פרפקטו – אסם משיקה צורות פסטה פרפקטו חדשות ומרהיבות לשולחן חגיגי במיוחד.
לקראת חג השבועות, אסם משיקה תחת מותג פרפקטו פסטות חגיגיות, בצורות קולינריות, איטלקיות קלאסיות ואהובות –מצ'י פצ'רי – צינורות מעוגלים וקונצ'ליוני – קונכיות פסטה גדולות ומרשימות. הצורות החדשות מתאימות למילויים מרגשים, ויהפכו את הארוחה שלכם לחגיגה טעימה ומרשימה, ברמה של מנת מסעדה טעימה וחגיגית שקל להכין ולקצור מחמאות.
מהדורות פסטה פרפקטו עשויות 100% חיטת דורום איכותית, חגיגיות ומרשימות, משתלבות מעולה עם כל סוג של רוטב ומעניקות אינסוף אפשרויות למנות חגיגיות ומפנקות.
הצורות החדשות מצטרפות לשאר מוצרי פרפקטו האהובים, ביניהם: פרפקטו פטוצ'יני, פרפקטו פפארדלה, פרפקו טליאטלה, פרפקטו ריגאטה ופרפקטו קסרצ'ה.

צורות חדשות פרפקטו – צילום: סטודיו אסם
לדברי נטע אוזן, מנהלת פעילות בחטיבה הקולינרית באסם נסטלה: "בחג השבועות, כולנו מחפשים לחדש ולהרשים עם מנות חגיגיות וטעימות, הגיוון והחדשנות הם חשובים מאד לצרכן הישראלי. לכן השנה השקנו בפרפקטו מהדורות מיוחדות של צורות חדשות המוכרות ואהובות לכולנו היישר מאיטליה, והן יצטרפו לשאר המוצרים האהובים שיהפכו את שולחן החג לחגיגי וטעים".
כשרות מהדורות – בד"צ-העדה החרדית