כותרות אחרונות
Search

חברת "תבליני מימון" מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי מתכון מנצח

צילום: חיים יוסף

 

 

יום הפסטה הבינלאומי עם תבליני מימון.

חברת "תבליני מימון" מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי מתכון מנצח.  

 

מאפה פסטה כוסמין ותירס.

 

צילום: חיים יוסף

 

תבליני מימון, חברת התבלינים המובילה והנמכרת ביותר בישראל, מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי, מתכון למאפה פסטה כוסמין עשיר ומגוון, קל הכנה וטעים, עם תירס ופלפל שחור. המאפה יכול להתאים כמנה עיקרית, כארוחת ביניים וכן כתוספת, לצד סלט ירקות רענן.  תיבול בפלפל שחור גרוס דק של תבליני מימון  (כשרות בד"ץ בית יוסף).

בתיאבון!

מצרכים (לכ- 4-6 מנות):

1 חבילת פסטה כוסמין מלא

3 קלחי תירס טריים

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון

2 גבעולי טימין

3 כפות שמן זית

להגשה: פרמז'ן מגורד

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  2. מגלחים את קלחי התירס מהגרגירים וטוחנים חצי מכמות התירס במעבד מזון למחית.
  3. מניחים בסיר את המחית יחד עם הגרגירים שנותרו, יוצקים פנימה 2 כפות שמן זית, טימין, מלח, פלפל שחור גרוס דק ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב.
  4. מרתיחים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים מהמים, יוצקים כף שמן זית ומערבבים.
  5. מערבבים את הפסטה לתוך קרם התירס ויוצקים לתבנית חרס. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
  6. מגרדים מעל פרמז'ן ומגישים.