כותרות אחרונות
Search

ביה"ס "בישולים"בשיתוף חברת "פסטה ריקו" משיקים קורס "פיציולו" עם התמחות באיטליה.

פיצה לבנה עם פטריות של פסטה ריקו צילום: נמרוד סונדרס

 

ביה"ס "בישולים"בשיתוף חברת "פסטה ריקו" משיקים קורס "פיציולו" עם התמחות באיטליה.

במסגרת תוכנית הלימודים יתארחו הסטודנטים בתחנת הקמח של חברת Molino Casillo הנחשבת ליצרנית קמח וסולת מהמובילות בעולם וילמדו ממיטב המומחים את רזי הכנת פיצות, פוקצ'ות ולחמים על פי שיטות איטלקיות מסורתיות תוך שימוש במגוון קמחים • מחזור ראשון של סטודנטים יצא לאיטליה החודש וקורס נוסף צפוי להיפתח בחודש נובמבר.

 

שף רן מיכאלי פסטה ריקו – צילום: אסף אמברם

 

בית הספר הישראלי לקולינריה "בישולים" וחברת "פסטה ריקו", המתמחה בייצור ושיווק של פסטה טרייה וביבוא של מוצרי מזון פרמיום מאיטליה, משיקות לראשונה קורס פיציולו, שיערך באיטליה, באחת מטחנות הקמח הגדולות בעולם בשיתוף חברת Molino Casillo. כחלק משיתוף הפעולה בנה הסגל של ביה"ס "בישולים" יחד עם הנהלת "פסטה ריקו", המייבאת לישראל את מוצרי הקמח של Molino Casillo, קורס שיתקיים בתחנת הקמח של החברה בקוראטו, איטליה, שם ילמדו המשתתפים את רזי הכנת הבצק לפיצות, פוקצ'ות, לחמים וכו', ממומחים מהשורה הראשונה באיטליה. את הקורס ילוו צוות המורים המקצועי של ביה"ס בישולים בניצוחו של יובל מטלון יחד עם רן מיכאלי, השף הראשי ומנהל התחום המקצועי של חברת "פסטה ריקו" וישולבו בו גם סיורים קולינריים.

 

 

פיצה לבנה עם פטריות של פסטה ריקו – צילום: נמרוד סונדרס

 

יובל מטלון, השף המקצועי של ביה"ס "בישולים": "אנו משיקים שיתוף פעולה יוצא דופן עם חברת 'פסטה ריקו' ומוציאים משלחת קולינרית לאיטליה. שבוע של הכשרה, סיורים קולינריים והיכרות עם המטבח האיטלקי. נלמד על מגוון הקמחים, עולם הפיצה המקצועי מהמומחים בתחום, ניחשף לחומרי הגלם מקומיים ונבין תהליכים עד למוצר הסופי. משלחת אנשי מקצוע ראשונה יצאה לדרך, ואנו מזמינים נוספים להעשיר את הידע, לחקור ולהתפתח, בחוויה בינלאומית יוצאת דופן במעצמת הפיצה העולמית".

 

קורס פיציולו של ביהס בישולים וחברת פסטה ריקו עם התמחות באיטליה – צילום: יח"צ

 

חברת Molino Casillo  הוקמה בשנת 1958 בעיר קוראטו באיטליה על ידי וינצ'נזו קאסילו ומתמחה בייצור, עיבוד ושיווק של חיטה. הודות לידע ולסודות החיטה והטחינה שלמד מאבי, הצליח קאסילו להפוך את האומנות העתיקה של ייצור סולת וקמח לתהליך מקצועי ומתקדם. בשנת 1990, כאשר ארבעת בניו של וינצ'נזו הצטרפו לחברה, הם הפכו לחברה בינלאומית מובילה בשוק הקמח, תוך שמירה על עקרונות של נאמנות, שקיפות וכבוד.  החברה מייצרת ומפיצה מגוון רחב של קמחים וסולת הנותנים מענה לכל צורך ומסוגלים להבטיח תוצאה מצוינת בכל תחום שימוש. רבים מהקמחים והסולת של Molino Casillo מיוצרים מ- 100% חיטה איטלקית, תחת תקני האיכות הגבוהים ביותר, חדשנות והתמקדות מתמדת בנושאי קיימות.

 

קמח לפיצה של פסטה ריקו -צילום: אסף אמברם

 

חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, יבואנית קמחים, אורז לריזוטו, רוטבי עגבניות בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי בצק פיצה מתערובות קמחים שונות, רוטבי עגבניות ועוד. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ.

 

פרטים נוספים אודות הקורס באתר ביה"ס בישולים: https://www.bishulim-school.com/pizzaiolo-course/