תבניות אפייה למגוון צרכים מסדרת "AIR BAKE" – צילום: אסף אמברם
בועות קטנות, שדרוג גדול באפייה.
חברת "סולתם" משיקה את סדרת – "AIR BAKE" תבניות עם פטנט אוויר חדשני.
לרגל חגי תשרי, ובמסגרת ההשקות הרבות של "סולתם" לעונה, מציג המותג הוותיק את "AIR BAKE" – סדרת תבניות אפייה חדשה עם חידוש טכנולוגי ייחודי: מבנה דו-שכבתי הכולל שכבת אוויר מבודדת עם בועות זעירות, המעניקות פיזור חום אחיד לאורך זמן. הפיתוח החדשני מבית מותג כלי הבישול והאפייה שמוביל את המטבח הישראלי כבר למעלה מ־75 שנה, וזכה השנה במקום הראשון במדד המותגים בתחום הקמעונאות, נועד לשפר משמעותית את תהליך האפייה הביתית ולשדרג כל מאפה, מהפשוט ועד המורכב ביותר. הסדרה מהווה פתרון פרקטי לחובבי האפייה, ומתאימה גם כמתנת חג מרשימה ושימושית במיוחד.
הודות לטכנולוגיית ה־"AIR BAKE", עשויה כל תבנית ממתכת בשתי שכבות כשביניהן שכבת אוויר מבודדת הכוללת בועות אוויר זעירות הפזורות לכל אורכה, ותפקידה לשמור על פיזור חום מדויק ואחיד לאורך זמן, תוך מניעת חריכה מקומית או אפיית יתר. כתוצאה מכך מתקבלת אפייה מבוקרת יותר, עם תחתית אחידה, דפנות יציבות ופחות טעויות של חום קיצוני.
בין אם מדובר בקינוח חגיגי לערב החג, מאפה מתוק לשבת או אפייה יומיומית של לחמים, פשטידות, פאי, טארטים או עוגות בחושות, התבניות החדשות מסייעות להגיע לתוצאה מדויקת, אחידה ויציבה. בזכות המגוון הרחב, הן מתאימות גם למתכונים קלאסיים וגם ליצירתיות קולינרית, מעוגות דבש אישיות ועד עוגת שמרים מרשימה שחותמת את ארוחת החג.
הסדרה כוללת שמונה סוגים שונים של תבניות: תבנית עגולה (קוטר 23 ס"מ), תבנית קפיצית (קוטר 24 ס"מ), תבנית אינגליש קייק (31X12 ס"מ), תבנית פאי (קוטר 25 ס"מ), תבנית מלבנית גדולה (33X23 ס"מ), תבנית עוגה עגולה גבוהה (קוטר 23 ס"מ), תבנית מאפינס ל־12 יחידות ותבנית מאפינס ל־6 יחידות.
התבניות מתאימות לשטיפה ידנית. אחריות יצרן ל-5 שנים. טווח המחירים: 69 – 179 ש"ח לתבנית.
"סולתם" – להשיג בסניפי הרשת ובאתר www.Soltam.co.il