קולינריה
יד מרדכי משיקה "שקשוקה חריפה" רוטב עגבניות חדש שיגוון לכם את השקשוקה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/02/2023
צילום באדיבות: סטודיו "שטראוס" חם, לוהט, רותח.! יד מרדכי משיקה "שקשוקה חריפה"...
"valentine's day" – "ימים של אהבה" במלון "Ritz-Carlton" הרצליה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/02/2023
סושי ב "ריץ קרלטון" הרצליה – וולנטיין דיי – צילום: יח"צ "v a l e n t i n e' s d a...
רשת הגלידריות "לג'נדה" מציגה לולנטיין דיי, היום המתוק והמאוהב ביותר בשנה את: "EPICAKE ICE CREAM".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/02/2023
ולנטיין דיי – לבבות שוקולד "לג'נדה" – צילום: יערה גדרון רשת הגלידריות...
שוקולד ספלנדיד מריר עם 90% מוצקי קקאו חוזר למגירת הממתקים !
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/02/2023
צילום: באדיבות סטודיו שטראוס שוקולד ספלנדיד מריר עם 90% מוצקי קקאו חוזר למגירת הממתקים !...
רשת חינאווי "Wine & More" תציין בכל הסניפים שלה את חודש הויסקי הבינלאומי בחגיגות טעימה עיוורת.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"07/02/2023
רשת "ווין אנד מור" מציינת את יום הוויסקי – צילום: אנה גוליקוב רשת חינאווי "Wine &...
מותג המזון "לירון" משיק סדרת ירקות תיבול טריים וכתושים של שום וג'ינג'ר.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"05/02/2023
לירון – שום וג'ינג'ר כתושים – צילום: מותג לירון איך מעשירים את האוכל ברגע? מותג המזון...
"קפה עלית" משיקים מהדורה מיוחדת של קפסולות קפה ליום האישה הבינלאומי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"30/01/2023
קפסולות קונגו צילום: באדיבות סטודיו "שטראוס" קפה מעורר לשינוי! יום האישה הבינלאומי ב...
"תפוצ'יפס בטעם צ'דר" הטעם האהוב בעולם בגרסת פרווה ובמהדורה מוגבלת.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/01/2023
צילום: באדיבות סטודיו שטראוס "תפוצ'יפס בטעם צ'דר". הטעם האהוב בעולם בגרסת פרווה...
"#יוםהחמיןהישראלי" "טעם הטבע" מכריזה על יום המוקדש לתבשיל הישראלי הכי חורפי שיש – החמין!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"26/01/2023
צילום: באדיבות טעם הטבע קבוצת שטראוס "#יוםהחמיןהישראלי" "טעם הטבע" מכריזה...
קבוצת "תנופורט- ישפרו" השיקה בצומת "עד הלום" את "ADGARDEN", קונספט חדש של מתחם מסחרי המתבסס על משתלה, היפרמרקט ועסקי בילוי וחנויות חיוניות.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"25/01/2023
צילום: אבי בר קבוצת "תנופורט- ישפרו" השיקה בצומת "עד הלום" את "ADGARDEN",...
קולינריה משובחת באשכול בית הכרם.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"23/01/2023
חוויה בחוות "רום" – צילום: אסף רונן קולינריה משובחת באשכול בית הכרם. מחפשים טעמים...
חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם מרחיבה את קטגוריית הגבינות שלה.!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"23/01/2023
"ישרקו" – גבינה "גראן נואר " צילום יח"צ חברת "ישרקו" מקבוצת "טיב...
הגיע זמן קקטוס. !Aya Tamam – Art Of Dessert משיקה לרגל החג את סדרת הקקטוסים המעוצבים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/01/2023
צילום: יח"צ הגיע זמן קקטוס.! ט"ו בשבט כבר מעבר לפינה ואיתו ההזדמנות ליהנות ממתוק...
חממת הפודטק "The Kitchen" של קבוצת "שטראוס" אירחה את תחרות הפודטק הבינלאומית של ה- "BCC".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/01/2023
בתמונה מימין: פורקן מירזה, יהנותן ברגר וגונזלו מרטינז – צילום: אחיקם בן יוסף ...
חודש שבט וט"ו בשבט במקורות מופיע כראש השנה לאילן, ומזוהה בתודעת כולנו כסמל לפריחת השקד.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/01/2023
משקה חלב שקדים מרוקאי מתכון באדיבות לי שנהב = צילום: shutterstock חודש שבט וט"ו בשבט...