מבשלים אוכל ביתי בגבול הצפון – צילום: שלומי 2000
מפעל "זוגלובק מגוייס" – מבשלים אוכל ביתי בגבול הצפון.
תחת ההפגזות על הצפון, מתגייס מפעל "זוגלובק" בשלומי המוגדר כמפעל חירום, ומרחיב את פעילותו.
המפעל החל לייצר ארוחות ביתיות לחימום מהיר במותג "מאדאם פרז", וסדרת מוצרי בשר בסגנון דיינר אמריקאי המתאימים לכריכים חמים.
במיוחד בימים אלה, מתגייסת חברת "זוגלובק" להרחבת הפעילות, ולייצור מוגבר של תבשילים ביתיים ואיכותיים במנות אישיות "מאדאם פרז", שניתן להשיג באמצעות יאנגו דלי, ושל סדרת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי, הכוללת בשר מפורק בבישול ארוך וסלופי ג'ו, שניתן להשיג ברשת שופרסל וברשתות השיווק.
רונית דוידוביץ – זוגלובק טכנולוגית מזון מהמובילות בארץ, סמנכ"ל פיתוח וחדשנות ב"זוגלובק": "בימים אלו, כשהלב כואב, הבישול הוא נחמה קטנה, במיוחד כשאני יודעת שהוא יגיע לחיילים היקרים שלנו, שהם הראשונים שיקבלו מידי יום מנות חמות מקו הייצור. הקו החדש של הארוחות המוכנות המצוננות, שהוקם בהשקעה אדירה, החל את צעדיו הראשונים תחת מתקפת ירי. ובכל זאת, אנחנו לא מוותרים, ומוציאים מידי יום תבשילים ביתיים, שמבושלים באהבה ומעניקים תחושה של בית ונחמה.
"מאדאם פרז" הינו מיזם של ארוחות מוכנות ביתיות, בהשראת סבתי האהובה, רחל פרץ, שעל הסירים שלה גדלתי. המיזם משלב בישול ביתי אותנטי ולא מתחכם, לצד טכנולוגיה חדשנית של בישול באדים ויצירת ואקום, המאפשרים שמירה על הטריות והערכים התזונתיים, ללא שימוש בחומרים משמרים. הטכנולוגיה מוגנת פטנט, ולאחר חימום קצר במיקרו המנה שורקת כשהיא מוכנה.
סדרה נוספת באותה טכנולוגיה, שעבדנו על פיתוחה למעלה משנתיים, היא קטגוריה של בשרים בסגנון דיינר אמריקאי, כמו בשר מפורק העשוי מבריסקט, שמתבשל שתיים עשרה שעות בסו וויד וסלופי ג'ו מנתחי בשר מובחרים ועסיסיים. הסדרה נמכרת במקררים לצד מארז באנים, וזו בעצם הפעם הראשונה שאפשר לקנות מוצרים כאלו בסופר, ובתוך שתי דקות להגיש ארוחה כמו במסעדה."
אלי זוגלובק: "ההירתמות של התעשייה בימים אלה היא ציונית. העובדים מתגייסים לעבודה בתנאים לא קלים, באזור שמפונה מתושביו על קו האש. מעבר להיותו של זוגלובק מפעל חיוני, תעשיית מזון חזקה הינה קריטית בימים אלה, לתחושת החוסן של העורף".