קולינריה
"תפוצ'יפס בטעם צ'דר" הטעם האהוב בעולם בגרסת פרווה ובמהדורה מוגבלת.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/01/2023
צילום: באדיבות סטודיו שטראוס "תפוצ'יפס בטעם צ'דר". הטעם האהוב בעולם בגרסת פרווה...
"#יוםהחמיןהישראלי" "טעם הטבע" מכריזה על יום המוקדש לתבשיל הישראלי הכי חורפי שיש – החמין!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"26/01/2023
צילום: באדיבות טעם הטבע קבוצת שטראוס "#יוםהחמיןהישראלי" "טעם הטבע" מכריזה...
קבוצת "תנופורט- ישפרו" השיקה בצומת "עד הלום" את "ADGARDEN", קונספט חדש של מתחם מסחרי המתבסס על משתלה, היפרמרקט ועסקי בילוי וחנויות חיוניות.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"25/01/2023
צילום: אבי בר קבוצת "תנופורט- ישפרו" השיקה בצומת "עד הלום" את "ADGARDEN",...
קולינריה משובחת באשכול בית הכרם.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"23/01/2023
חוויה בחוות "רום" – צילום: אסף רונן קולינריה משובחת באשכול בית הכרם. מחפשים טעמים...
חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם מרחיבה את קטגוריית הגבינות שלה.!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"23/01/2023
"ישרקו" – גבינה "גראן נואר " צילום יח"צ חברת "ישרקו" מקבוצת "טיב...
הגיע זמן קקטוס. !Aya Tamam – Art Of Dessert משיקה לרגל החג את סדרת הקקטוסים המעוצבים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/01/2023
צילום: יח"צ הגיע זמן קקטוס.! ט"ו בשבט כבר מעבר לפינה ואיתו ההזדמנות ליהנות ממתוק...
חממת הפודטק "The Kitchen" של קבוצת "שטראוס" אירחה את תחרות הפודטק הבינלאומית של ה- "BCC".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/01/2023
בתמונה מימין: פורקן מירזה, יהנותן ברגר וגונזלו מרטינז – צילום: אחיקם בן יוסף ...
חודש שבט וט"ו בשבט במקורות מופיע כראש השנה לאילן, ומזוהה בתודעת כולנו כסמל לפריחת השקד.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/01/2023
משקה חלב שקדים מרוקאי מתכון באדיבות לי שנהב = צילום: shutterstock חודש שבט וט"ו בשבט...
גולן ישראלי השף של מלון דן "אכדיה ריזורט", ילווה מקצועית את הצוות הקולינרי של חברת ההסעדה "עידית".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/01/2023
גולן ישראלי השף של מלון דן "אכדיה ריזורט", ילווה מקצועית את הצוות הקולינרי של...
טחינה "טורקיז" והשפית ללי האס מגישים לרגל יום עוגת השוקולד הבינלאומי בראוניז שוקולד וטחינה.!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"16/01/2023
טחינה טורקיז – צילום: יעל האן חגיגה מתוקה עם טחינה טורקיז. טחינה "טורקיז" והשפית...
לראשונה בישראל – קפה עם 200 מ"ג קפאין למנה ה- "BOOST" לאימון מושלם!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"14/01/2023
צילום: סטודיו "שטראוס" לראשונה בישראל – קפה עם 200 מ"ג קפאין למנה. ה- "BOOST"...
חדש על המדף – מותג הביסקוויטים "באלזן" משיק בישראל שני מוצרים חדשים ומפנקים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/01/2023
צילום: יח"צ "ליימן שליסל" חדש על המדף – מותג הביסקוויטים "באלזן" משיק שני...
מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל החורף ויום הבלאדי מרי הבינלאומי מתכון לקוקטייל ירקות ללא אלכוהול
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"10/01/2023
קוקטייל עגבניות חורפי עם צ'ילי וסלרי – צילום: אולגה טוכשר חורף נעים עם "פרימור"....
"מאסטרקארד" מצרפת את "דומינוס פיצה" ליום הקניות "Mastercard Day".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"10/01/2023
מבצע משותף ל"פיצה דומינוס" ו"מאסטרקארד" – צילום: באדיבות "דומינוס פיצה" ...
הגב' דינה שובל מונתה למנכ"לית חטיבת האוכל ב "שטראוס" ישראל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"10/01/2023
דינה שובל – צילום: יח"צ "שטראוס" דינה שובל מונתה למנכ"לית חטיבת האוכל ב...