קולינריה
אורז הפרימיום המקורי "אקיטה קומאצ'י", נוחת בישראל היישר ממחוז אקיטה ביפן.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"15/01/2024
אורז יפני "אקיטה קומאצי" ממחוז אקיטה – יבואן "קיטהקאטה" – צילום: שי בן אפרים /...
פסטרמה בקר בסגנון רומני – נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום של "מעדני יחיעם".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"15/01/2024
פסטרמה בקר בסגנון רומני של "מעדני יחיעם" – צילום: Sell360pro פסטרמה בקר בסגנון...
"ויסוצקי" משיקה סדרת חליטות חדשה הכוללת שני טעמים חדשים: חליטה מדברית וחליטה גלילית.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"15/01/2024
ו"יסוצקי" חליטות ארצישאליות – צילום: יוסי מור "ויסוצקי" משיקה מיקסולוגיה...
"יפאורה" משיקה בישראל את "Dilmah" מותג תה בינלאומי חדש.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"15/01/2024
תה "דילמה" / "יפאורה" – צילום: סטודיו "יפאורה" "יפאורה" משיקה...
השפע של ט"ו בשבט מה כדאי לאכול, פרי טרי? או פרי מיובש?
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"14/01/2024
פירות יבשים – צילום: יח"צ חלי ממן השפע של ט"ו בשבט: טרי? או מיובש? לקראת "ט"ו בשבט...
חידוש מרענן לסדרת המעדנים הנוסטלגית של שטראוס – מהדורה מיוחדת של מעדן הגולן בטעם פיסטוק.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/01/2024
"מעדן הגולן שטראוס" צילום: סטודיו "שטראוס" שטראוס בהשקה חדשה.! חידוש מרענן לסדרת...
קפה טורקי יוצא במהדורה מיוחדת למלחמה – הקפה של הלוחמים והלוחמות מתגייס גם הוא ומעדכן את האריזות לנוכח המלחמה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/01/2024
צילום: סטודיו – "שטראוס" אין לנו ארץ אחרת קפה טורקי יוצא במהדורה מיוחדת למלחמה ...
שטראוס יוצאת בהשקה חדשה.! דנונה מולטי – עכשיו גם במשקה!
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"13/01/2024
יוגורט מולטי צילום סטודיו שטראוס שטראוס יוצאת בהשקה חדשה.! דנונה מולטי – עכשיו גם במשקה!...
רשת "רמי לוי שיווק השקמה" במהלך שיווקי ליום הצליאק הבינלאומי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"10/01/2024
צילום: יח"צ "רמי לוי שיווק השקמה" רשת "רמי לוי שיווק השקמה" במהלך שיווקי ליום...
"שטראוס" בהשקה חדשה.! מהדורה מיוחדת מקפה עלית נמס ICE בטעם קרמל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"08/01/2024
משקה קפה נמס בטעם קרמל – צילום: סטודיו שטראוס "שטראוס" בהשקה חדשה.! מהדורה מיוחדת...
חדש במקרר – מחלבת יטבתה משיקה משקה חלב בטעם מקופלת.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"08/01/2024
שוקו מקופלת – צילום: סטודיו שטראוס ביקשתם? קיבלתם! שני המותגים האהובים מתאחדים בשנית....
ב- "טעם הטבע" מציינים את יום החמין הישראלי זו השנה השנייה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"01/01/2024
צילום: סטודיו "שטראוס מציינים את יום החמין הישראלי זו השנה השנייה. "טעם הטבע" מקדיש את...
חוגגים שנה אזרחית חדשה עם טחינה "טורקיז".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"01/01/2024
סשימי אינטיאס עם קרפצ'יו קולורבי וטחינה חריפה – צילום: שירן כהן חוגגים שנה אזרחית חדשה...
"שטראוס" נכנסת לעולם חטיפי החלבון ומשיקה חטיפי חלבון חדש תחת המותג "PRO".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"31/12/2023
"שטראוס" בהשקה חדשה.! חדש! סדרת חטיפי החלבון של PRO "שטראוס" נכנסת לעולם חטיפי...
"אסם נסטלה" משיקה לראשונה במהדורה מוגבלת "אפרופו" מצופה קרם בטעם קרמל.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"25/12/2023
אפרופו – מצופה קרם בטעם קרמל – צילום: סטודיו אסם "אסם נסטלה" משיקה לראשונה...