במבה בטעם מרשמלו על האש – צילום: סטודיו "אסם"
מהדורה ורודה במיוחד: הבמבה החדשה במילוי קרם בטעם מרשמלו על האש.
אסם-נסטלה מפתיעה שוב עם טוויסט חדש לבמבה במילוי, ומשיקה מהדורה מוגבלת ומתוקה במיוחד, במבה במילוי קרם בטעם מרשמלו על האש.
החטיף החדש משלב בין הפריכות המוכרת של במבה בטעם חמאת הבוטנים המוכר והאהוב, לבין מילוי קרמי מפנק בטעם מרשמלו, שילוב מפתיע, צבעוני וממכר, שקולע בול לטעם של חובבי המתוק והמלוח כאחד. החטיף החדש הוא חוויה לחך שתעלה חיוך לטועמים.
מהדורת המרשמלו על האש מצטרפת למסורת האהובה של במבה במילוי, שהביאה לנו לאורך השנים שילובים בלתי נשכחים כמו נוגט, חלווה, פתיבר, וופל בלגי, קרמל מלוח ועוד , כאשר כל אחד מהם עם טוויסט ייחודי שהפך לחוויית נשנוש בפני עצמה, וזכה לאהבת קהל גורפת.
ליאור עזרי, מנהל פעילות תחום החטיפים באסם-נסטלה: "אנחנו רואים במהדורות המיוחדות של במבה דרך להביא לצרכנים שלנו חידושים מפתיעים, טעימים וכיפיים, כאלה שמכניסים קצת צבע ואווירה לכל שקית. מהדורת המרשמלו היא חלק מסדרת טעמים שאנחנו גאים בה במיוחד, והיא לגמרי מסמנת את הכיוון לקיץ 2025 קיץ שהוא גם מתוק, גם ורוד, ובעיקר מהנה."
כשרות: פרווה, בד"צ העדה החרדית, רבנות ראשית שדרות. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות הפרטיות.