יכין מתחדשת עם 3 סדרות חדשות – צילום: יח"צ יכין
חברת "יכין" מחזקת את קטגורית העגבניות שהיא הליבה של החברה.
חברת "יכין" משווקת בימים אלו סדרה של 3 מוצרי עגבניות מיוחדים: יכין פולפה, יכין- מחית עגבניות פסאטה, יכין-100% עגבניות מרוסקות.
דפנה ליאור סמנכ"לית השיווק של קבוצת זנלכל מציינת: "מוצרי העגבניות של יכין – פולפה, פסאטה ועגבניות מרוסקות, מיוצרות מ 100% עגבניות ישראליות, אשר גדלות בשדות העמק והגליל, אצל מיטב החקלאים, טעימות במיוחד, עשירות בליקופן, ללא תוספת סוכר ומלח וללא חומר משמר. העגבניות עוברות תהליך ייצור קפדני, מהיר ומתקדם מהקטיף לאריזה , אשר שומר על הערכים התזונתיים של העגבנייה ועל טעמה העשיר.העגבנייה הישראלית של יכין אידאלית להכנת מגוון תבשילים אופייניים למטבח הישראלי כדוגמת שקשוקה , חריימה וכו'".
חברת "יכין" מחזקת בימים אלו את קטגורית העגבניות שהיא הליבה של החברה. החברה משווקת בימים אלו סדרה של 3 מוצרי עגבניות מיוחדים: יכין פולפה, יכין- מחית עגבניות פסאטה, יכין-100% עגבניות מרוסקות.
הפולפה של יכין:
- עגבניות חתוכות דק, שילוב בין חתיכות עגבנייה לבין המיץ הטבעי שלה.
- מתאימה לשימוש בכל סוגי המנות בהן נדרש שימוש בעגבנייה וכאלו בהן נדרש טעם עגבניות טרי.
- מארז שלשה של עגבניות חתוכות דק (POLPA) כולל מרכיב אחד – 100% עגבניות – ללא תוספת סוכר, מלח או חומר משמר.
- ה POLPA עשויה מעגבניות טריות משדות העמק ומעגבניות עשירות בליקופן – פיתוח מיוחד של עגבניות המכילות יותר מפי 3 ליקופן בהשוואה לזנים אחרים של עגבניות
מחית עגבניות פסאטה של יכין:
- בעלת מרקם יחסית חלק.
- בתהליך הכנת הפאסטה העגבניות עוברות בישול של מספר דקות בחום גבוה, ריסוק וטחינה למרקם החלק.
- הפסאטה מתאימה במיוחד למתכונים שאינם דורשים בישול ארוך
- מארז שלשה של פסאטה (מחית עגבניות קלה), כולל רכיב אחד – 100% עגבניות – ללא תוספת סוכר, מלח או חומר משמר.
- ה PASSATA הישראלית עשויה מעגבניות טריות משדות העמק ומעגבניות ליקופן – פיתוח מיוחד של עגבניות המכילות יותר מפי 3 ליקופן בהשוואה לזנים אחרים של עגבניות.
עגבניות מרוסקות 100%:
עגבניות שנבחרו בקפידה כבשלות ועסיסיות שעברו תהליך של אידוי איטי. רסק מתאים במיוחד כתוספת טעם וצבע למתכונים הדורשים בישול ארוך וטעם עגבניות עמוק.
דפנה ליאור סמנכ"לית השיווק של קבוצת זנלכל מציינת: " מוצרי העגבניות של יכין – פולפה, פסאטה ועגבניות מרוסקות, מיוצרות מ 100% עגבניות ישראליות, אשר גדלות בשדות העמק והגליל, אצל מיטב החקלאים, טעימות במיוחד, עשירות בליקופן, ללא תוספת סוכר ומלח וללא חומר משמר.
העגבניות עוברות תהליך ייצור קפדני, מהיר ומתקדם מהקטיף לאריזה , אשר שומר על הערכים התזונתיים של העגבנייה ועל טעמה העשיר. העגבנייה הישראלית של יכין אידאלית להכנת מגוון תבשילים אופייניים למטבח הישראלי כדוגמת שקשוקה , חריימה וכו'.
אודות מפעל "זנלכל"
מפעל "זנלכל" יצרן מותג "יכין" הוקם בשנת 1986 באזור התעשייה אלון תבור שליד עפולה, ומשתרע על שטח של 65 דונם.
המפעל כולל מתחם ייצור מודרני, ייחודי ובעל שם בתעשייה העולמית.
גם בימים אלו, החברה ממשיכה במינוף בלתי פוסק של השקעות כדי להמשיך להוביל ולהיות בחזית הטכנולוגיה, היעילות והאיכות.
במהלך השנה יכין מעבדת כ- 70,000 טון של תוצרת חקלאית, מסוגים שונים: עגבניות, תירס, אפונה, גזר, חומוס, שעועית ועוד. מגוון תהליכי הייצור של החברה הינו מהמתקדמים בעולם, והחברה מומחית בעיבוד מינימלי ומהיר של התוצרת החקלאית, ללא שימוש בחומרים משמרים!
תהליך העיבוד מתבצע סמוך לקטיף , כך נשמרים הטעם, המרקם והערכים התזונתיים של התוצרת הטרייה באופן מיטבי.