בתמונה: עזרי חופי מנהל מזון ומשקאות במלון "קיסר פריימר" טבריה צילום יח"צ
מינוי חדש במשק!
עזרי חופי מונה למנהל מזון ומשקאות במלון "קיסר פריימר טבריה".
עזרי חופי (33) מונה בימים אלו למנהל מזון ומשקאות במלון "קיסר פריימר טבריה". במחלקת מזון ומשקאות מועסקים כ- 40 עובדים.
מלון "קיסר פריימר טבריה" הינו ברשת מלונות "קיסר פריימר" הכוללת 3 מלונות באילת ירושלים וטבריה.
עזרי החל את עבודתו במלון "קיסר פריימר טבריה" לפני כ- 15 שנים בתפקיד מלצר ומשם התקדם לתפקיד קפטן חדרי האוכל, סגן מנהל מזון ומשקאות, וכאמור בימים אלו מונה למנהל מזון ומשקאות במלון.