כותרות אחרונות
Search

רשת הגלידריות "בוזה" משיקה טעמים חגיגיים במיוחד לכבוד פורים: גלידת פרג וגלידת צמר גפן מתוק!

רשת הגלידריות "בוזה" – צילום: יחסי ציבור

 

רשת הגלידריות "בוזה" משיקה טעמים חגיגיים במיוחד לכבוד פורים: גלידת פרג וגלידת צמר גפן מתוק!

רשת הגלידריות בוזה, הידועה בטעמי הגלידה הייחודיים והאיכותיים שלה, מפתיעה שוב עם שני טעמים חדשים ומתוקים במיוחד לכבוד חג פורים: גלידת פרג וגלידת צמר גפן מתוק.

הטעמים החדשים יהיו זמינים בכל סניפי רשת בוזה עד 16.3 כולל.

 

גלידת פרג עם גרידת תפוז: גלידה עשירה ונימוחה עם טעם פרג עמוק ואותנטי, המזכיר את טעמי המאפים המסורתיים של החג וגרידת תפוז לטוויסט.

 

גלידת צמר גפן מתוק: גלידה מתוקה ומרעננת עם טעם צמר גפן נוסטלגי, המעוררת זיכרונות ילדות מתוקים.

 

רשת הגלידריות "בוזה" – צילום: יחסי ציבור

 

גיל קישנובסקי מנכ"ל רשת בוזה: "אנו שמחים להשיק את הטעמים החדשים והחגיגיים הללו לכבוד פורים. רצינו ליצור טעמים שיתחברו למסורת החג, אך גם יהיו חדשניים ומרעננים. אנו מזמינים את כולם לבוא ולטעום את הטעמים החדשים וליהנות מחוויה מתוקה ופורימית במיוחד".

 

רשת הגלידריות "בוזה" – צילום: יחסי ציבור

 

"הטעמים החדשים יהיו זמינים בכל סניפי רשת בוזה עד 16.3 כולל."

 

רשת הגלידריות "בוזה", הוקמה בשנת 2012 בקיבוץ סאסא, שם גם המפעל ממוקם, היא גלידה גלילית המיוצרת מחומרי גלם טריים. לרשת 11 סניפים בפריסה ארצית והיא פעילה להזמנות באפליקציות השונות. לרשת יש למעלה מ-100 טעמים של גלידות כאשר בו זמנית בכל אחד מסניפי הרשת נמכרים כ-20 עד 24 טעמים שונים ומדי שבוע יש חידושים ועדכונים ותוספות של גלידות בטעמים חדשים . בין הטעמים המיוחדים ברשת: גלידת קשיופאה שעשויה מאגוזי קשיו, גלידת פיסטוק עשירה , ראס אל חנות (גלידת תבלינים גלילים), שוקולד ים , לילות ביירות , גלידה כנאפה, סורבטים שעשויים מפירות טבעיים, גלידות טבעוניות וגלידות ללא תוספת סוכר.

 

רשת הגלידריות "בוזה" – צילום: יחסי ציבור

 

רשת הגלידריות בוזה מונה 10 סניפים בפריסה ארצית,  טלפון 04-6918880

לרשימת הסניפים, אתר , פייסבוק, אינסטגרם

 

רשת הגלידריות "בוזה" – טעימה מהגליל:

רשת הגלידריות "בוזה", הוקמה בשנת 2012 בקיבוץ סאסא, שם גם המפעל ממוקם, היא גלידה גלילית המיוצרת מחומרי גלם טריים. לרשת 10 סניפים בפריסה ארצית והיא פעילה להזמנות באפליקציות השונות. לרשת יש למעלה מ-100 טעמים של גלידות כאשר בו זמנית בכל אחד מסניפי הרשת נמכרים כ-20 עד 24 טעמים שונים ומדי שבוע יש חידושים ועדכונים ותוספות של גלידות בטעמים חדשים .

 

במפעל של בוזה בקיבוץ סאסא, מיוצרים יותר ממאה טעמי גלידה טרייה ומדויקת, בעבודת יד, בתהליך קפדני ותוך שימוש בחומרי גלם איכותיים, אותם ניתן להרגיש בכל טעימה. בין הטעמים המיוחדים ברשת: גלידת קשיופאה שעשויה מאגוזי קשיו, גלידת פיסטוק עשירה , ראס אל חנות (גלידת תבלינים גלילים), שוקולד ים , לילות ביירות , גלידה כנאפה, סורבטים שעשויים מפירות טבעיים, גלידות טבעוניות וגלידות ללא סוכר לסכרתיים. לצד הגלידות, ישנו תפריט קינוחים ייחודי, המציע מיני פנקייקים הולנדיים, עוגיות נייט קוקיז מיוחדות רגילות וטבעוניות, וופל סירה בלגי, סמבוזה – לחמניית בריוש חמה עם גלידה, לצד עוגות גלידה מופלאות לימי הולדת ואירועים, שאפשר לקחת הביתה.