כותרות אחרונות
Search

קבלו את מסעדת השף "רמבלה" בתפריט פיוז'ן חדש, קייצי ואנין בהשראה ים תיכונית בהובלתו של השף צחי מלול

מסעדת "רמבלה" בחולון – צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

 

 

קבלו את מסעדת השף "רמבלה" עם תפריט פיוז'ן חדש, קייצי ואנין בהשראה ים תיכונית בהובלתו של השף צחי מלול.

בימים אלו, משיקה מסעדת השף "רמבלה" (RAMBLA) תפריט פיוז'ן חדש, קייצי ואנין בהשראה ים תיכונית בהובלתו של השף צחי מלול. בתפריט תמצאו מגוון רחב של מנות שף יצירתיות ומפנקות המושתתות על חומרי גלם טריים ועונתיים וכוללים מנות דגים, בשרים, שלל קינוחים ובר קוקטיילים מיוחד ועשיר.

מסעדת "רמבלה" הרוקמים 2 חולון (בניין קמפוס אמות).

 

מסעדת "רמבלה" בחולון – צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

 

את דרכו המקצועית, החל מלול כשהגיע  לארה"ב ושם, סלל את דרכו למקצוע דרך עבודה במטבחים שונים. לאחר כ-3 שנים ובתמיכה של שף חבר, החל ללמוד בצורה מקצועית את רזי המקצוע. עד מהרה הפך לסיפור הצלחה והחל לעבוד במטבחים של מסעדות מישלן ברחבי העולם ואף עבד כשף מוביל באירועי האוסקר הנחשקים. בארץ היה השף הראשי במסעדות ממילא, טורקיז וסיטארה. את המטבח המרוקאי של אמו, תמיד אהב והעריך והיא גם זו שלימדה אותו לבשל את האוכל המרוקאי שלה. בתפריט החדש של RAMBLA תמצאו גם טאץ' אישי מהמנות של אמו.

 

השף צחי מלול – מסעדת שף "רמבלה" – צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

 

לצד כל זה, תוכלו ליהנות גם מתפריט קוקטיילים מגוון וייחודי שנבנה על ידי המיקסולוג – גבי גרשאטור (גבי מיקסולוג'י) המוכר כאחד המיקסולוגים המובילים בישראל ושיצר במקום תפריט קוקטיילים מקורי, מפתיע וייחודי למסעדה לצד קוקטיילים קלאסיים, והכל כדי ליצור אווירה חמה ומזמינה המתאימה למקום.

 

המסעדה מאובזרת בבר גדול ומטבח מקצועי. במקום תוכלו ליהנות מאווירה מיוחדת של המקום, ובמהלך הערב התאורה במקום מתעמעמת וקהל הלקוחות נעטף באווירה אינטימית ומזמינה.

 

בנוסף, המסעדה גם ממוקמת בבניין מרשים בעל עיצוב ייחודי, "קמפוס אמות" בחולון, אשר זכה בפרס הבינלאומי בקטגוריית המבנים הכי טובים במזרח התיכון. המסעדה בבעלות רוני קפון, דן ברכה וגיל רבי מקבוצת "Rambla Group" ובבעלותם גם בית הקפה "גאליסיה" המצוי באותו הבניין.

 

אז מה בתפריט?

מנות פתיחה:

פראנה דה קאסה – פרנה בתנור אבן, קרם חצילים, סלסה עגבניות ושמן זית – 32 ₪ / צלחת חריפים ומאזטים – פלפלים חריפים, שום קונפי, זיתים מרוקאים, עגבניות מגורדות, קרם לימון ועלי כוסברה – 22 ₪.

 

מנות ראשונות:

קרפצ'יו פלפלים – פלפלים צבעוניים שרופים, פלפל ירוק חריף, אורגנו טרי, בצל סגול, גבינת פטה שקדים ופניני בלסמי – 54 ₪ / מיקס שמפיניונס – פטריות שימג'י ושמפיניון, קרם כרובית, שמן כמהין, אגוזי לוז וקראמבל, זיתים שחורים – 54 ₪ / חציל קלוי – חציל בלאדי חרוך באש גלויה, טחינה לבנה, גרגירי חומוס בבישול ארוך וסלט קטן של בצל סגול, פטרוזיליה וסומק – 56 ₪ / שרי שרינג עגבניות שרי צבעוניות, זיתי קלמאטה, גספא'צו מלפפון, עשבי תבלין, שום קונפי, פרמז'ן קשיו ולימון – 58 ₪ ועוד…

 

קוביות לוקוס מסעדת "רמבלה" – צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

 

ראשונות בשר ודגים:

קרפצ'יו בקר – דיז'ון דבש, קרם בלסמי, שום קונפי, פרמז'ן קשיו, שמן זית וקרוסטיני – 64 ₪ תוספת לדיל: 10 / טרטר פילה בקר – פילה בקר קצוץ גס, חרדל, בצל סגול, צלפים, צ'ילי ירוק, קונפי חלמון וטוסט מחמצת – 65 ₪ תוספת לדיל: 10 / סיגר דגים – עלי סיגר פריכים במילוי מוסר קצוץ בסכין, גרידת לימון, כוסברה וצ'ילי ירוק, מוגש עם איולי פחם ואריסה – 62 ₪ תוספת לדיל: 7 / קוביות לוקוס מטוגנות – סלט עשבי תיבול ואיולי צ'ילי – 64 ₪ תוספת לדיל: 10 / טונה צרובה – עטופה בראס אל חנות על סלט ירקות שרופים ואיולי אורגנו – 69 ₪ תוספת לדיל: 15 / סשימי המאצ'י – קרם אבוקדו, פטריות שימג'י כבושות, בצל סגול, צ'ילי אדום, קוויאר סלמון וכוסברה – 72 ₪ תוספת לדיל: 18.

 

  • דיל ראשונות – 3 ראשונות לבחירה ב 159 ₪ בלבד / פרנה בהזמנת דיל ב 26 ₪.

 

המבורגר אנטריקוט – מסעדת שף "רמבלה" – צילום: אופיר קפון

 

מנות עיקריות:

בורגר אנטריקוט 200 גר' מבשר אנטריקוט מובחר, לחמניית דלי, איולי טרטר, חסה, עגבניה, בצל סגול ומלפפון חמוץ. מוגש עם צ'יפס.  – 79 ₪ . תוספות לבחירה ב- 8 ₪ : שום קונפי/פרמז'ן קשיו/צ'דר שקדים/פלפל חריף קלוי/ בצל מטוגן  / רוסטביף סינטה – ב- 14 ₪   / בורגר ביונד מיט לחמניית דלי, חסה, עגבניה, בצל ומלפפון חמוץ. מוגש עם צי'פס – 82 ₪  תוספות לבחירה ב- 8 ₪ : שום קונפי / פרמז'ן קשיו / צדר שקדים / פלפל חריף קלוי / בצל מטוגן / שניצל RAMBLA שניצל קלאסי, פירה תפו"א ברוזמרין ובצל מקורמל – 84 ₪  / טאטקי סינטה סינטה צרובה 200 גרם, פטריות שימג'י ושמפיניון, שום קונפי, קרם קוקוס, קרמבל זיתים שחורים וסויה ג׳ינג׳ר קרמל. / נתח אנטריקוט 139 ₪ 300 גרם אנטריקוט מיושן, צ'ימיצ'ורי אננס ושום קונפי. מוגש עם צ'יפס / פילה מוסר עם תבשיל מנגולד וגרגירי חומוס בפפריקה – 95 ₪  / לברק שלם פתוח בגריל עם סלט עגבניות – 110 ₪.

 

צלחת חריפים ומאזטים – מסעדת "רבמלה" – צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

 

תפריט קינוחים:  

ברולה קוקיס – קרם ברולה קלאסי בין שתי עוגיות פאדג' שוקולד, רוטב קרמל מלוח, שברי מקרון צבעוניים, קרמבל במבה, גלידה וניל – 62 ₪ / פסיפס טרופי – קרם מנגו על מצע של מרנג אגוזי לוז, קרם וניל בציפוי רוטב מנגו, פירורי רד וולווט, קומפוט פירות עונתיים עם בזיליקום – 55 ₪ / שוקולד פאדג' – עוגת שוקולד ביתית חמה ונימוחה מאד, העשויה ללא קמח ומלאה בשוקולד מבפנים ומבחוץ, מקלות מרנג וניל ושוקולד, פירורי מרנג נוגט, רוטב פירות יער וגלידת וניל – 59 ש"ח/ קראק פאי קלאסי – פאי קרנצ'י של גרנולה, טופי וקרמל, מוגש על רוטב פיסטוק וקרם וניל – 52 ₪ / נמסיס שוקולד- עוגת שוקולד עשירה ללא קמח, רוטב שוקולד חם ומקרון מנגו / קוקטייל קינוח – THE ITALIAN STALLION – וודקה, אספרסו, פרנג'ליקו ומי סוכר – 52 ₪ .

 

סנגריה לוקה -מסעדת שף "רמבלה" – צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

 

תפריט קוקטיילים:

PENELOPE – ג'ין, ורמוט לבן, תמציות ביתיות של סברס ואגסים עם מלפפון, הל ופרחי בר – 52 ₪ / CHEERS – ג'ין, חליטת קיווי ווניל, לימונים וחמוציות – 52 ₪ / !POR LA VIDA – אוזו עם סירופ מלפפונים ביתי על בסיס דבש, פסיפלורה וטוניק ים תיכוני – 52 ₪ / MULE DE CATALUNYA –וודקה עם ליקר שקדים, סירופ אשכולית אדומה, שראב אבטיח וג׳ינג'ר ביר – 54 ₪ / SAGARDA FAMILIA – שני סוגי רום, ליקר אגוזי לוז, ליים, מנגו, בננות וקוקוס – 58 ₪ /) (SHARING) SANGRIA LOCA קוקטייל שיתופי המבוסס על ג'ין ויין לבן שנין בלאן עם נגיעות של ליקר תפוזים, תפוחים, וניל, למון גראס ותערובת תבלינים – 139 ₪  

ועוד.     

 

מסעדת רמבלה – הרוקמים 2 (בניין קמפוס אמות), חולון.

שעות פעילות:

ראשון עד רביעי: מהשעה 11:00 עד 23:30

חמישי: 11:00 – 00:30

מוצ"ש: 21:00 – 00:30

כשרות: רבנות חולון

במקום חניה מקורה ללא תשלום. 

 

לפרטים והזמנות: 055-9989958