כותרות אחרונות
Search

קבוצת "צמח שאן" השיקה את רשת קצביות "שירת הבשר" המספקת עוף טרי של "עוף טוב"- ובשרים איכותיים טריים ומעושנים.

מימין לשמאל: אדי בם (מנכ״ל ישראפט ופרויקטור בקבוצת צמח שאן), עומר לביא (מנכ״ל קבוצת צמח שאן), גברי אייכנוולד (מנכ״ל פיתוח שאן), מנש׳ מנשה שלום (מנכ״ל משקי עמק הירדן ויו״ר קבוצת צמח שאן) – צילום: דודו כהן

 

הבשורה מהצפון הופכת לרשת קצביות ומעדניות.

קבוצת "צמח שאן" השיקה  את רשת קצביות "שירת הבשר" המספקת עוף טרי של "עוף טוב"- ובשרים  איכותיים טריים ומעושנים.

  • סניף הדגל ייפתח במתחם "מול כינרת" בצמח
  • המסעדה הצפונית הוותיקה נרכשה על ידי קבוצת "צמח שאן" ונפתחת מחדש עם הידע והניסיון של הקבוצה
  • בקצביות ניתן יהיה למצוא מוצרי עוף ובקר מובחרים מגידול מקומי, מוצרי קצביה, כריכים מעושנים וחווית קנייה יוקרתית ואיכותית

 

מימין לשמאל: אדי בם (מנכ״ל ישראפט ופרויקטור בקבוצת צמח שאן), עומר לביא (מנכ״ל קבוצת צמח שאן), גברי אייכנוולד (מנכ״ל פיתוח שאן), מנש׳ מנשה שלום (מנכ״ל משקי עמק הירדן ויו״ר קבוצת צמח שאן) – צילום: דודו כהן

 

קבוצת "צמח שאן" הכריזה היום על השקת הסניף הראשון של רשת הקצביות "שירת הבשר".

 

"שירת הבשר" היא מסעדה ותיקה ואהובה מעמק הירדן שהוקמה על ידי אלעד קורנפיין, רכישתה על ידי הקבוצה הושלמה לאחרונה והיא תפתח כרשת קצביות מעדניות כשרות ברחבי הארץ.

 

הסניף הראשון הושק במתחם "מול כנרת" בצמח. ברשת תוכלו למצוא מוצרי עוף טרי איכותיים ממוצרי "עוף טוב"- עוף טעים ללא אנטיביוטיקה, היחידי הנושא את תו תקן סימון ירוק , מוצרי קצביה טריים מבשר גלילי, כריכי בשר מעושן עסיסיים, עוף רוטיסרי וכן נתחים משובחים מעושנים. בקבוצת "צמח שאן" השקיעו במיוחד בחוויית הקנייה הייחודית שמשלבת בין מעדניה בה ניתן לאכול ממוצרי החנות וקצביה מתמחה, אותה צפויה הרשת החדשה להביא לצפון ולרחבי הארץ.

 

רשת "שירת הבשר" החלה את דרכה כמסעדת קונספט על גדות הכינרת ובמהרה ייצבה את מעמדה כגן עדן לקרניבורים. מייסדה של המסעדה, אלעד קורנפיין, דמות מוכרת בצפון הארץ, ביקש לתת מענה לצורך הגובר של תושבי האזור למסעדה ייחודית, וכשרה, שאינה מתפשרת על איכות וטריות חומרי הגלם. כך במהרה צברה המסעדה מוניטין ששם אותה בשורה אחת עם מסעדות מוכרות ממרכז הארץ והפך אותה למוקד עלייה לרגל עבור אניני טעם. מקימי המסעדה, יחד עם קבוצת "צמח שאן" החליטו להביא את הבשורה הטעימה מהצפון לכלל מדינת ישראל. 

 

כעת, באמצעות החיבור לקבוצת "צמח שאן" תהפוך "שירת הבשר" לרשת קצביות ומעדניות בפריסה ארצית, ובתקווה, תביא לארץ את החוויה הקולינרית הכל-כך ייחודית לה עם הכריכים והנתחים המעושנים במתכון ובשיטה הייחודית לשירת הבשר.

 

מימין לשמאל: אלעד קורנפיין (שירת הבשר), עומר לביא (מנכ״ל קבוצת צמח שאן), אדי בם (מנכ״ל ישראפט ופרויקטור בקבוצת צמח שאן), שי קופילביץ (סמנכ״ל רכש ולוגיסטיקה צמח תערובות), מנש׳ מנשה שלום (מנכ״ל משקי עמק הירדן ויו״ר קבוצת צמח שאן) – צילום: דודו כהן

 

"החיבור ל "צמח שאן" משתלב בטבעיות בתהליך ההתרחבות של  "שירת הבשר" " אומר עומר לביא- מנכ"ל קבוצת צמח שאן, "היות וקבוצת "צמח שאן" היא אינטגרציה מלאה המובילה בתחומה בישראל, המקיימת הבטחה של farm to table  אמיתי – כאחראים על כל שרשרת הערך מהגידול- ועד לצלחת. פתיחת הקצביה-מעדניה מהווה נדבך נוסף בהבטחה לצרכן להביא מוצרים איכותיים טעימים וטריים, שיטת גידול העוף ללא אנטיביוטיקה, בשילוב תהליכים המבטיחים עקביות של  איכות וטריות , הופכים את הקבוצה לשותפה טבעית ומדויקת להקמת הרשת".

 

קבוצת "צמח שאן" – הינה מיזוג של שתי קבוצות ותיקות ובולטות בתחומן: צמח תערובות – מפעל מזון לבעלי חיים מהגדולים והוותיקים בישראל. המפעל, שהוקם לפני למעלה מחמישים שנה, הוא המגוון ביותר בישראל ומייצר מוצרי מזון לכל בעלי החיים: עופות, דגים, בקר, צאן וחיות מחמד.

 

עוף טוב – מהיצרניות המובילות בישראל של מוצרי מזון איכותיים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה "עוף טוב" נוסדה בשנת 1963 ומורכבת משלושה מוקדי פעילות: גידול חקלאי, חטיבת מזון טרי וחטיבת המוצרים. "עוף טוב" מייצרת ומשווקת מגוון מוצרים: שניצלים, קציצות, פסטרמות, נקניקים, נקניקיות ומוצרי עוף טרי.

 

חברת "עוף טוב" ידועה כמובילת תחום הקיימות בענף המזון כאשר הייתה הראשונה לשווק עוף ללא אנטיביוטיקה ומקווה להצעיד אחריה חברות רבות נוספות. בנוסף, החברה זכתה לסימון תזונתי ירוק ממשרד הבריאות. הסימון הירוק מצביע על מוצרי מזון שערכיהם התזונתיים החיוביים גבוהים ומכילים נתרן בכמות נמוכה.