צילום: יח"צ קיסר פרמייר
מתכון חגיגי לשולחן ראש השנה עוף ממולא פריקי משמש מיובש, וקשיו.
הוכן ע"י רונן בן הרוש שף מלון "קיסר פרמייר טבריה"
עוף ממולא פריקי משמש מיובש, וקשיו.
השף רונן בן הרוש שף מלון "קיסר פרמייר טבריה" מציג לקראת ראש השנה מתכון חגיגי עם הרבה רכיבים בריאותיים – עוף שלם ממולא פריקי משמש מיובש קשיו וצנוברים.
בן הרוש מציין שזה מתכון קל להכנה מאוד חגיגי לשולחן החג וכולל הרבה רכיבים בריאותיים (כתשובה להרבה מתכונים חגיגיים שריבויי שומן סוכר וקלוריות) .
מצרכים:
עוף שלם
למילוי:
1.5 כוסות פריקי
1 כוס צנוברים קלויים
1 כוס קשיו קלויים
חצי חופן משמש מיובש חתוך קוביות
חצי בצל סגול קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
שמן זית
תבלינים:
1 כף קינמון טחון
1 כף פלפל אנגלי טחון
כפית כמון טחון
1 כף כמון טחון
חצי כפית הל טחון