הדובי שמנקה את הכלים – צילום: אפרת אשל
חידוש במטבח – הדובי שמנקה את הכלים.
מותג הבית "הוסטס" מבית חברת "אינטרסן", המתמחה במוצרי ניקיון והיגיינה, מציג חידוש מעולם הניקוי – סקוטש' ייחודי בצורת דובי, המיועד לניקוי כלים ומציע פתרון יעיל לניקוי יסודי ללא שריטות, תוך שילוב של עיצוב מקורי ופונקציונליות מתקדמת.
ניקוי כלים הוא חלק בלתי נפרד מהשגרה היומיומית, אך הוא לא חייב להיות משעמם או מעיק. הסקוטש' עשוי מחומר חדשני המגיב לטמפרטורת המים ומשנה את מרקמו בהתאם לצורך. במים קרים, הסקוטש' מתקשה, מה שמאפשר קרצוף עוצמתי של לכלוך עיקש וכתמים קשים, כמו שאריות מזון שהתייבשו והתקשו. לעומת זאת, במים חמים, הסקוטש' מתרכך והופך לעדין יותר, מה שמבטיח ניקוי זהיר של כלי זכוכית, קרמיקה וכלים עדינים מבלי לשרוט אותם. כמו כן, מאפשר לנקות ביעילות מגוון רחב של כלים ומשטחים במטבח.
צורת הדובי החמודה והמשעשעת אומנם מביאה עימה נגיעה של חן למטבח, אך תרומתה אינה רק עיצובית, אלא גם פונקציונלית. היא מאפשרת אחיזה נוחה לשימוש קל ומסייעת בהגעה לפינות צרות ובניקוי יסודי של משטחים מורכבים, כולל כוסות, קערות וכלי מטבח בעלי צורות לא אחידות. כל אלו הופכים את משימת הניקוי לפעולה נעימה יותר. האריזה כוללת 2 יחידות המתאימות כל אחת לשימוש חוזר. המחיר: 10.90 שקלים לאריזה.
הוסטס – להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובאתר היבואן אינטרסן www.Intersun.co.il