במבה "אסם" בטעמים – צילום: סטודיו אסם
"חטיפי אסם" משיקים מהדורות מיוחדות ומפנקות לכבוד השנה החדשה.
במבה במילוי קרם בטעם פתיבר, במבה בצורת דובים, אפרופו בטעם לחם שום ובייגלה שטוחים בטעם ביסלי בצל חוזרים למדפים במהדורה מוגבלת.
אסם, מובילת שוק החטיפים בישראל, ממשיכה לרגש את קהל הצרכנים עם מהדורות חורף אהובות שעולות בימים אלה על המדפים: במבה במילוי קרם בטעם פתיבר, במבה דובים, אפרופו בטעם לחם שום ובייגלה שטוחים בטעם ביסלי בצל. המהדורות המוגבלות, בטעמים מרגשים ובמרקמים מיוחדים, מציעות לצרכנים חגיגת חטיפים לכבוד השנה האזרחית החדשה.
במבה במילוי קרם בטעם פתיבר
במבה במילוי המשלבת בין שני מותגים אהובים, הבמבה הקלאסית והמותג המצליח פתיבר. החיבור בין שני המוצרים מציע חוויה סנסורית ושילוב טעמים ייחודי, המשלב בין פריכותה של הבמבה לקרם העשיר של פתיבר. במבה במילוי קרם בטעם פתיבר תוצע במהדורה מוגבלת באריזות של 60 גרם ו-150 גרם. המוצר בכשרות בד"צ העדה החרדית, רבנות ראשית שדרות, וניתן להשיג אותו בכלל רשתות השיווק במדפי החטיפים.
במבה דובים
במבה בצורת דובים מוסיפה חוויה מרגשת לכל אוהבי הבמבה בצורת דובים חמודים. במבה דובים מוסיפה ממד של משחקיות לחוויית הנשנוש. המהדורה, מספקת חוויית טעם מוכרת עם טוויסט עיצובי שמרגש את אוהבי הבמבה בכל הגילים.
אפרופו בטעם לחם שום
אפרופו בטעם לחם שום מציע חוויית טעם עוצמתית שמשלבת בצורה מושלמת את המרקם הקראנצ'י של אפרופו עם הטעם העשיר והקלאסי של לחם שום. אפרופו בטעם לחם שום הוא הבחירה המושלמת לאכילה לצד דיפים שונים. החטיף הקראנצ'י משתלב בצורה נהדרת עם מגוון מטבלים, מה שיוצר חוויית אכילה עשירה ומפנקת במיוחד.
בייגלה שטוחים בטעם ביסלי בצל
אחד השילובים הייחודיים והאהובים ביותר חוזר למדפים: בייגלה שטוחים עם הטעם האייקוני של ביסלי בצל. המוצר, שמציע מרקם פריך וטעם עוצמתי, משלב בין שני עולמות ומיועד לחובבי הנשנושים המחפשים חוויה חדשה ומסקרנת. הלקוחות הגיבו בהתלהבות לשילוב הזה, ועתה, בעקבות הביקוש, הוא חוזר.
עינת מוסקוביץ', מנהלת פעילות החטיפים באסם: "כל מהדורה מבטאת את החדשנות והיכולת שלנו לשמח ולרגש את הצרכנים עם חוויות טעם יצירתיות. כל המהדורות המוגבלות שלנו נוצרות מתוך הקשבה ללקוחות, שממשיכים לאהוב ולחפש את השילובים החדשים והמרעננים שהמותגים שלנו מציעים. המטרה שלנו היא להמשיך להפתיע ולהתחדש, תוך שמירה על האיכות והטעמים שמוכרים ואהובים על הצרכנים לאורך השנים."