בתמונה מימן לשמאל: רונן ניסנבאום מנכ"ל :רשת מלונות דן:, רן כצמן מנכ"ל :עידית:, שחר בן מובחר כהנא מנכ"ל חב' "טיב וטעים" – צילום: מורג ביטן
חב' ההסעדה "טיב וטעים" חב' הבת של "עידית" מקבוצת מלונות דן השיקה מטבח של החברה בטירת הכרמל בהשקעה של 3.5 מיליון ₪.
חב' ההסעדה "עידית" ו"טיב וטעים" הינן מהחברות הגדולות והמובילות בענף ההסעדה במקומות העבודה ומספקות יחד מידי יום כ- 80,000 ארוחות.
חב' ההסעדה "טיב וטעים" חב' הבת של "עידית" מקבוצת מלונות דן השיקה מטבח של החברה בטירת הכרמל בהשקעה של 3.5 מיליון ₪.
חב' "טיב וטעים" נרכשה בשנת 2013 ע"י ההסעדה "עידית" שהינה מחברות הגדולות והמובילות בענף ההסעדה במקומות העבודה ולארגונים עסקיים.
במטבח החדש של חב' "טיב וטעים" הוכנסו מערכות טכנולוגיות וציוד מתקדם המאפשרות הספקת ארוחות מצוננות טעימות וביתיות ללא חומרים משמרים עם תוקף ארוך להספקה בכל רחבי הארץ .
חב' ההסעדה "עידית" "וטיב וטעים" מפעליות מערך ההסעדה בפריסה ארצית ומספקות מדי יום כ-80,000 ארוחות וכ-120 אתרי שירות.
בין לקוחות של חב' עידית וטיב וטעים : חב' רפאל, אלביט מערכות, קבוצת שטראוס, H.P , קמ"ג, משרד ראש הממשלה, החברה לישראל, רשת דיור מוגן דור, WESTERN DIGITAL, קבוצת דקסל ,קבוצת אדמה ועוד…
שחר בן מובחר כהנא מנכ"ל "טיב וטעים" ציין באירוע כי יחד עם ההתפתחות ,ההתרחבות והכנסת טכנולוגיה מטבח טיב וטעים שומר על בישול ביתי מסורתי בעבודת יד ע"י טבחים ותיקים שעובדים בחברה שנים רבות .
רן כצמן מנכ"ל חב' " עידית ציין באירוע : שלמרות משבר הקורונה בשנת 2020 הגדילה החב' בכ-15% את מצבת הלקוחות של החברה.
האירוע נערך בנוכחות רונן ניסנבאום מנכ"ל "מלונות דן", רן כצמן מנכ"ל חב' "עידית", ושחר בן מובחר כהנא מנכ"ל חב' "טיב וטעים".