כותרות אחרונות
Search

בשרים מעושנים, קרואסון אסאדו ופלטת בשרים מושחתת: התפריט החדש ב "פודטראק" של איציק ביטון.

הפודטראק של השף איציק כהן – צילום: ברנגה

 

בשרים מעושנים, קרואסון אסאדו ופלטת בשרים מושחתת: התפריט החדש ב "פודטראק" של איציק ביטון.

השף איציק ביטון חוזר עם תפריט חדש ב"רולינג שף" – ה "פודטראק" שמככב במתחם המשתלה ב- "AD Garden" באשדוד.

 

ה "פודטראק" האהוב של איציק מתמחה בבשרים מעושנים, והפעם הוא משדרג את החוויה הקולינרית עם מנות בשר מעושנות וטעימות במיוחד שאפשר לאכול במתחם המשתלה הקסום שמציע למבקרים בילוי שמשלב בין אוכל טעים, בירה צוננת ואווירה פסטורלית.

 

הפודטראק של השף איציק כהן – צילום: ברנגה

 

המנות החדשות ב"פודטראק" מצליחות להפתיע עם קרואסון אסאדו מפורק עם ריבת בצל וצ'ימיצ'ורי, בוריטוס אסאדו מפורק עם בצל קריספי ואיולי צ'יפוטלה, כריך פורטוגזי בריסקט מעושן בקייג'ון שמוגש בג'בטה רוסטיקו עם ירקות טריים ורטבים, ונקניקיית עגל מעושנת בלחמניית ביירן עם איולי פסטו, קולסלאו וריבת בצל.

 

הפודטראק של השף איציק כהן – צילום: ברנגה

 

בנוסף, חובבי הבשרים ישמחו לגלות גם פלטת בשרים שכוללת נתחי בריסקט מעושן, אסאדו מפורק בבישול ארוך, מיקס נקניקיות מהמעשנה, פוטטוס, סלט ומטבלים בצלחת אחת, מיקס נקנקיות צוריסו, עגל ועוף מעושנות עם איולי פסטו, צ'ילי מתוק וברביקיו ג'ק דניאלס וגם מנה מושחתת ומוגזמת של צוריסו ועגל, איולי ציפוטלה, כרוב כבוש, בצל קריספי ואסאדו מפורק.

 

הפודטראק של השף איציק כהן – צילום: ברנגה

 

את ה"רולינג שף" פתח ביטון כשנה אחרי ששרד את הטבח במסיבת נובה, שם עבד כספק ושם גם איבד את שותפו שנרצח באכזריות. השם "רולינג שף" נשאר כמחווה לעסק שהקים עם שותפו ז"ל, והמטבח שהוא מוביל היום הוא לא רק דרך להציע אוכל מעולה, אלא גם מקום של חיבור, זיכרון ובעיקר אהבה לאוכל.

 

הפודטראק של השף איציק כהן – צילום: ברנגה

 

ביטון משלב טכניקות עישון ייחודיות עם חומרי גלם איכותיים ומציע מנות שמשלבות טעמים עמוקים ועשירים עם שילובים מפתיעים. מדובר בחוויה אמיתית של אהבה לאוכל, לדיוק ולחוויה קולינרית.