צילום: יחסי ציבור חב' עידית
מה משתנה בתחום הסופגניות לקראת חנוכה- בחג חנוכה הזה נוכל סופגניות עראייס, סופגניות שניצל, סופגניות אסאדו מפורק.
אלון אזולאי – השף הראשי של חב' ההסעדה "עידית" מציע לקראת חג חנוכה סדרה של סופגניות מפתיעה מאוד ולא שגרתית.
מככבות בסדרת הסופגניות המיוחדות:
- סופגניית עראייס – סופגנייה עשויה מבשר בקר + שומן כבש מטובלת בפטרוזיליה ועשויה על גריל פחמים לוהט מוגשת עם טחינה סלק וטחינה עמבה ולצידה סלט עגבניות דק דק עם בצל סגול כוסברה ופלפל חריף.
- סופגניית בשר – עשויה מאסאדו מפורק עם מלא בצל מטוגן ופטרוזיליה מצופה בשערות חלבה מקורמלות בברנר.
- סופגניות שניצל – סופגנייה בציפוי שניצל במילוי עוף מהמעשנה, מטבוחה, חצילים ונבטי אפונה.
השף אזולאי הינו השף הראשי של חב' הסעדה "עידית" מקבוצת מלונות דן המספקת מדי יום כ-75,000 ארוחות בעשרות מקומות עבודה מובילים במשק.