קולינריה
"עלית" מקבוצת "שטראוס" משיקה סדרת שוקולד חדשה – "סו מאצ'.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/10/2025
סדרת שוקולד חדשה שוקולד סו מאצ' – צילום: סטודיו "שטראוס" "עלית" מקבוצת...
"עלית" מקבוצת "שטראוס" משיקה את "טעמיX" – הדור הבא של חטיפי השוקולד.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/10/2025
שוקולד עלית טעמיX – צילום: סטודיו "שטראוס" "עלית" מקבוצת "שטראוס" משיקה...
חגיגה טבעונית ברשת "בורגר סטיישן" ומהפכת טעמים לרגל יום הטבעונות העולמי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/10/2025
טורטייה במילוי פטריות של רשת בורגר סטיישן – צילום: אנטולי קרינצקי חגיגה טבעונית ברשת...
חגיגת האלווין קולינרית: "אצל הדוד סם" מתחפשת לחוויית בשרים טעימה במיוחד! בחמישי 30.10 החל מ 18:00.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"27/10/2025
צילום: שיר זיו חגיגת האלווין קולינרית: "אצל הדוד סם" מתחפשת לחוויית בשרים טעימה...
"עלית" מקבוצת "שטראוס" מצדיעה לפצועי צה"ל.! מחזירה למען פצועי צה"ל את השוקולד "חייל חיילת" למדפים במהדורה נוסטלגית.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"27/10/2025
שוקולד חייל חיילת – ציילום: סטודיו שטראוס "עלית" מקבוצת "שטראוס" מצדיעה.!...
Winter is Coming – הסדרה החורפית של קפסולות קפה עלית – קפסולות פקאן מקורמל וקפסולות צ’אי מסאלה.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"26/10/2025
הסדרה החורפית של קפסולות קפה עלית – צילום: סטודיו "שטראוס" Winter is Coming הסדרה החורפית...
חברת "אחוה" משיקה סדרת עוגיות מזרחיות חדשה בטעם קלאסי, שום ובצל ועם זעתר.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"22/10/2025
עוגיות מזרחיות של חברת "אחוה" – צילום: יעל האן רוח מזרחית חדשה במדף העוגיות...
מתכון חדש של קציצות ושקדים טחונים עם ירוקי העונה – המתכון באדיבות מאיה דרין שפית ועיתונאית אוכל ובאדיבות "סולתם".
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"20/10/2025
המתכון באדיבות: סולתם ומאיה דרין שפית ועיתונאית אוכל – צילום: גל בן זאב מתכון חדש של...
מהדורת מיוחדת של אסם בייגלה שטוחים בתיבול חמוץ חריף חוזרת למדפים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"20/10/2025
"אסם" מציגה מהדורה מיוחדת של בייגלה שטוחים חמוץ חריף – צילום: סטודיו אסם מהדורת...
חוזרים לשגרה עם "פרימור" – "פרימור" מגישה לרגל החזרה לשגרה מתכון קליל, מזין ועשיר בערכים תזונתיים: גספצ'ו עגבניות עשיר.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"20/10/2025
גספצ'ו עגבניות עשיר של "פרימור" – צילום: הדס ניצן חוזרים לשגרה עם "פרימור"...
מתכון שייק טעים ובריא לכבוד יום האגוזים העולמי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"18/10/2025
מתכון שייק טעים ובריא לכבוד יום האגוזים העולמי. ב־22 באוקטובר מציינים ברחבי העולם את יום...
קבוצת "גולף" משיקה קולקציה חדשה וייחודית בשיתוף רשות הטבע והגנים.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"08/10/2025
קבוצת גולף משיקה קולקציה בשיתוף רשות הטבע והגנים – צילום: דור שרון קבוצת "גולף"...
חברת "ישרקו", מקבוצת "טיב טעם" משיקה סדרת פסטה חדשה של המותג האיטלקי "RANA"
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"08/10/2025
פסטה RANA – צילום: אסף לוי חברת "ישרקו" משיקה סדרת פסטה מצוננת איכותית של המותג...
שולחן החג מוכן בקלות! BSH מציגה את המוצרים שיעזרו לכם בבישול מהיר לארוחות החג המשפחתיות.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"08/10/2025
תנור משולב מיקרו גל – צילום: bsh. שולחן החג מוכן בקלות! BSH מציגה את המוצרים שיעזרו לכם...
"פררו" משיקה בישראל את נוטלה "Plant-Based" בגרסה חדשה על בסיס צמחי.
אבי בר כתב "כל ישראל בעסקים"29/09/2025
נוטלה "Plant-Based" – צילום: "פררו" פררו משיקה בישראל את נוטלה "Plant-Based"...


































































