קונדיטוריית "קפולסקי" המיתולוגית מ-1934 חוזרת ופותחת סניף ראשון עם העוגות האהובות בהן "סברינה" ו"טורט היער השחור".
לירון אנגל שרכש את הזכויות על השם "קפולסקי פותח סניף דגל ראשון ברמת השרון.
קונדיטוריית "קפולסקי" המיתולוגית מאז שנת 1934 חוזרת בגדול ופותחת סניף ראשון בשדרות ביאליק 40 רמת השרון.
קונדיטוריית קפולסקי הוקמה בשנת 1934 בליטא על ידי בני משפחת קפולסקי. בשנות ה-50, עלו לארץ, הביאו את כישורי אפיית העילית והקונדיטוריה המזרח אירופאית המוקפדת ארצה ופתחו את הסניף הראשון ברחוב אלנבי בתל אביב.
לירון אנגל קונדיטור ובעלי קפולסקי: "אנו נרגשים לפתוח את הקונדיטוריה הראשונה של קפולסקי ברמת השרון. קפולסקי זה לא עוד פטיסרי, קפולסקי הוא מותג שכולנו גדלנו עליו וזוכרים לו חסד נעורים ועשינו הרבה מאוד התאמות על מנת לשדרג ולהתאים את ההיצע המתוק שלנו לחיך של 2018, מעבר לחזרתן של העוגות האיקוניות של קפולסקי".
בשנת 1977 פתח דוד קפולסקי את בית הקפה הראשון של קפולסקי בנאות אפקה. הרשת זכתה להצלחה גדולה, והחלה למכור זיכיונות למפעילים נוספים. בשנת 2001 רשת בתי הקפה מנתה 50 סניפים. ב- 2002 מכר דוד קפולסקי את הרשת וכיום הוא מתגורר עם משפחתו באוסטרליה.
ב 2015 נרכשה הקונדיטוריה הגדולה של קפולסקי לרבות הציוד, המתכונים, שיטות העבודה והקניין הרוחני שלה על ידי לירון אנגל, בעלי קונדיטוריות ותיקות ודור שלישי לאופים. ללירון אנגל 25 שנות ניסיון בייצור מאפים וקונדיטוריה.
במהלך שלוש השנים האחרונות, לוקטו, הותאמו ונבדקו עשרות מתכונים של קונדיטורית קפולסקי המקורית. הקונדיטורים של קפולסקי עמלו על שמירת האופי הייחודי וטעמי העבר האהובים של המותג, בשדרוג לימינו.
בין העוגות האהובות של הרשת, תוכלו למצוא את ה"סברינה" ו"טורט היער השחור", אלה לצד 200 סוגי עוגות, עוגיות ומאפים שונים נוספים, ביניהם עוגות קרות, עוגות שמרים, עוגות בחושות, עוגות פרווה, קישים, פחזניות, עוגיות מקרון ועוגיות אחרות.
לירון אנגל בעלי "קפולסקי": "קפולסקי" חוזרת היום עם מתיחת פנים המתאימה לשנת 2018. קונדיטוריה "קפולסקי" היא שם דבר בקונדיטוריה הישראלית, "קפולסקי" זה לא שלי, "קפולסקי" זה של כולם, אהבתי את "קפולסקי" תמיד וכשקניתי אותה אהבתי אותה יותר. היום אנחנו מחזירים את "קפולסקי" בורסיה של קונדיטוריה, לקחנו את הדברים הטובים מ"קפולסקי" של פעם יחד עם מתיחת פנים מותאמת לשנת 2018. אתם תראו "בקפולסקי" את העוגות עליהן גדלנו כמו ה"סברינה" ו"היער השחור" לצד הרבה מאד עוגות חדשות, שמרים, מוסים ועוד…" …………"כשלקוח בא ל"קפולסקי" הוא רוצה לטעום את השוקולד האיכותי ואת הבצק "בריוש" והשמרים האיכותיים. 80% מהמוצרים שלנו הם עם חמאה ויש לנו מוצרים פרווה וחלביים"
גלריית העוגות המרשימה של "קפולסקי"
-
עוגת סברינה – בצק סברינה עם סירופ באברום ושכבת קצפת עם שנטי שוקולד מעוטרת בדובדבן מסוכר 24 ₪ .
-
טורט היער השחור – שכבות טורט שוקולד וליקר דובדבנים – דובדבנים חצויים וקרם שנטי לבן מעוטרת בשוקולד 250 ₪ לעוגה גבוהה באריזת מתנה.
-
עוגת פטל פיסטוק – בסיס טרוקדור פיסטוק מוס פטל וגאנאש םיסטוק ושוקולד לבן 130 שח צילום אנטולי מיכאלו למטבחון
-
עוגת שמרים ריקוטה – בצק שמרים במילוי גבינת ריקוטה מעודנת ושטרוייזל סאבלה פריך 45 ₪.
-
עוגת מוס שוקולד חלב על בסיס דקאווז שקדים ושכבות ג'אפונז 130 שח- צילום אנטולי מיכאלו
-
עוגת גבינה אפויה – גבינה אפויה על בסיס בצק פריך וחמאה באפייה איטית 59 ₪ לפס 130 ש"ח לעוגה עגולה.
-
עוגת דולצ'ה דה לצ'ה – שכבות ספונג' ריבת חלב שנטי שוקולד לבן וריבת חלב סירופ וקוקוס קלוי – 250 לעוגה עגולה גבוהה באריזת מתנה.