עוף טוב טעמי משק – צילום: באדיבות "עוף טוב"
"עוף טוב" מקבוצת "צמח שאן" משיקים את סדרת"טעמי המשק" – מגוון פסטרמות ונקניקים מנתחים שלמים ובתיבולים ייחודים ואותנטיים.
* בין המוצרים החדשים: פסטרמה ארבעה פלפלים, פסטרמה בסגנון רומני, פסטרמה בטעם אווז וכתף בקר עסיסי.
* סדרת טעמי המשק תביא אליכם את הפסטרמות העשויות מנתחים שלמים והנקניקים האיכותיים, הישר מהמשק ובטעמים מיוחדים ומפנקים.
עוף טוב, מקבוצת צמח שאן, מהחברות המובילות במשק בייצור ושיווק מוצרי עוף, הודו ודגים והחברה המובילה בישראל בייצור ושיווק מוצרי עוף ללא אנטיביוטיקה, משיקה היום את סדרת "טעמי המשק": סדרת נקניקים ופסטרמות מנתחים שלמים, בתיבולים שמוסיפים טוויסט חדש ורענן למוצרים האהובים והאיכותיים. הסדרה מצטרפת לסדרות שכבר נכנסו ללב של הישראלים כמו הצ'ונגו הטעים והאהוב, וסדרת הנתח השלם האיכותית והייחודית שהושקה בשנה שעברה.
הסדרה החדשה "טעמי המשק" מציעה עולם עשיר של טעמים ותבלינים ייחודיים. בין המוצרים שניתן יהיה למצוא על המדף החל מהיום: פסטרמה ארבעה פלפלים, פסטרמה בסגנון רומני, פסטרמה בטעם אווז ופסטרמה בטעם ברביקיו וכתף בקר עסיסי בתיבול פפריקה מתוקה ופלפל גרוס העשויים מנתחים שלמים. גם בקטגוריות נוספות יתווספו מוצרים, כמו סלמי פפרוני. המוצרים והטעמים החדשים בסדרת "טעמי המשק: מספקים באופן מושלם חוויה קולינרית ועסיסית תוך שימת לב ודגש לטעם הטוב ולתיבולים הייחודיים.
כיאה לחברה ששמה את הגידול ואת ערכי המשק במרכז, הפסטרמות עשויות מחומרי גלם איכותיים ביותר, מנתחים שלמים, בדגש על חלבון מלא ללא תוספת צבעי מאכל ושומן טראנס ללא מונוסודיום גלוטומט וללא גלוטן.
בין אם מדובר בסנדוויץ' מושקע שאנחנו מכינים מוקדם בוקר עבור הילדים לבית הספר, בארוחה מזינה וטעימה אחרי אימון ובין אם מדובר בנשנוש הקטן שבו כולנו נהנים ממנו בלילה כאשר אנחנו ניגשים למקרר לחטוף משהו טעים – סדרת המוצרים החדשה תשדרג כל ארוחה . תוכלו ליהנות מאיכות מקסימאלית – מהמשק שלנו ישר לצלחת בבית.
קבוצת צמח שאן – היא מיזוג של שתי קבוצות ותיקות ובולטות בתחומן:
צמח תערובות – מפעל מזון לבעלי חיים מהגדולים והוותיקים בישראל. המפעל, שהוקם לפני למעלה מחמישים שנה, הוא המגוון ביותר בישראל ומייצר מוצרי מזון לכל בעלי החיים: עופות, דגים, בקר, צאן וחיות מחמד.
המפעל הוקם בשנת 1965 על ידי התאגדות של משקים חקלאיים באזור עמק הירדן, תחילה יוצרו מזונות לענפי החקלאות, רפת, לול ומדגה. מטרת ההתארגנות באותן שנים הייתה איחוד כוחות ושיתוף פעולה, ערכים המלווים את הקבוצה עד היום.
עוף טוב – מהיצרניות המובילות בישראל של מוצרי מזון איכותיים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו. "עוף טוב" נוסדה בשנת 1963 ומורכבת משלושה מוקדי פעילות: גידול חקלאי, חטיבת מזון טרי וחטיבת המוצרים. "עוף טוב" מייצרת ומשווקת מגוון מוצרים: שניצלים, קציצות, פסטרמות, נקניקים, נקניקיות ומוצרי עוף טרי.
חברת "עוף טוב" ידועה כמובילת תחום הקיימות בענף המזון כאשר הייתה הראשונה לשווק עוף ללא אנטיביוטיקה ומקווה להצעיד אחריה חברות רבות נוספות. בנוסף, החברה זכתה לסימון תזונתי ירוק ממשרד הבריאות. הסימון הירוק מצביע על מוצרי מזון שערכיהם התזונתיים החיוביים גבוהים ומכילים נתרן בכמות נמוכה.
מתכון ל- רול חסה פסטרמה מעולה עם רוטב איולי:
מצרכים:
4 עלי חסות אייסברג
1 חבילה פסטרמה BBQ צרובה על הגריל "עוף טוב" עם הסימון הירוק
1 חבילה כתף בקר עסיסי "עוף טוב" עם הסימון הירוק
2 כפות איולי שום
1/2 עגבנייה בינוני פרוסה
2 מלפפונים חמוצים בינוניים פרוסים
אופן ההכנה:
- משטחים את עלי חסה האייסברג ומורחים בכף איולי.
- מניחים מעל שכבות של העגבניות, הפסטרמה BBQ, כתף הבקר והמלפפונים החמוצים.
- מגלגלים לרול ומגישים.
בתיאבון